Vores tips til forbrugslån

Man kan aldrig vide, hvornår det kan være en god idé at strække budgettet med et forbrugslån. Det kan være uforudsete udgifter, eller det kan være et projekt, du længe har ønsket at realisere, hvor du nu endelig har tid og lejlighed til det. Her finder du vores tip til dig, der ønsker at optage et forbrugslån.

Forbrugslån til at realisere dit projekt

Trænger fritidshuset til en ny indretning? Skal den gamle bil skiftes ud? Eller er det nu, at du vil investere i den seng, der skal følge dig i mange år? Med et forbrugslån på op til 250.000 kroner får du maksimal handlefrihed, for det er helt op til dig selv, hvad du vil bruge pengene på.

Renovering kan få luft under vingerne

En renovering af din bolig eller dit fritidshus er en god investering, du kan foretage dig. Dels giver det livskvalitet at bo i en nyrenoveret bolig. Dels kan boligen blive mere værd i en salgssituation. Og med et forbrugslån bestemmer du selv, om du vil kickstarte et gør det selv-projekt, eller om der skal professionelle håndværkere på sagen.

Du har fuld frihed med et forbrugslån

Efter en nem online ansøgning og en hurtig kreditvurdering kan du gå i gang med at føre dine idéer ud i livet. Forude venter et renoveret badeværelse med nye fliser og armaturer. Måske en træterrasse til lange sommeraftener. Eller hvorfor ikke helt nye stuer med det designertapet, der er mere populært end nogensinde? Hvorfor drømme, når du kan komme i gang nu?

Se hvad det koster på låneberegneren

Er du interesseret i at vide, hvor meget du kan låne? Med vores låneberegner kan du selv vælge ønsket lånebeløb og løbetid, hvorefter du kan se, hvor meget lånet vil koste dig om måneden ved forskellige rentesatser. Hvilken rente du får afhænger af en individuel kreditvurdering.

Priseksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.