Lån uden sikkerhed

De fleste långivere kræver, at du stiller sikkerhed i noget for at kunne optage et lån. Det vil sige, at du stiller en genstand som sikkerhed, for at långiver kan få dækket sit udlån i det tilfælde, at du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Der findes forskellige former for sikkerhed, når du skal låne penge. Dette er nogle af de mest almindelige:

 • Pant – hvilket betyder, at du fysisk afgiver det pantsatte som værdipapirer, eller at kreditor modtager et tinglyst pantebrev på for eksempel fast ejendom, bil eller lignende.
 • Kaution – hvilket vil sige, at du får en eller flere kautionister til at påtage sig at ville indfri lånet i tilfælde af, du ikke selv er i stand til det.
 • Bankgaranti – hvilket betyder, at en bank garanterer tilbagebetaling, mod at du betaler for det.
 • Forsikring – som vil sige, at du tegner en forsikring mod manglende betaling i særlige situationer, som måtte opstå, såsom invaliditet eller dødsfald.

Hvordan fås lån uden sikkerhed?

Ansøger du om et forbrugslån fra re:member, får du et lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at ikke behøver at stille nogle former for pant eller sikkerhed.

Forbrugslånet fra re:member kan bidrage til istandsættelser i hjemmet, eller at du får pakket kufferten og rejst langt bort. Det spiller ingen rolle, hvad du skal bruge pengene til – det bestemmer du helt selv. Med re:member forbrugslån kan du:

 • Låne fra 10.000 til 250.000 kroner
 • Få rente fra 6,95 % ti 22,45 % - afhængig af individuel kreditvurdering

Kriterier for lån uden sikkerhed

Selv om du ikke skal stille noget som sikkerhed, skal du alligevel bevise, at du vil være i stand til at betale lånet tilbage. Derfor vil der blive foretaget et individuelt kredittjek. Der findes også nogle minimumskrav, som kan være værd at vide, før du ansøger om et lån hos re:member:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have en fast indtægt
 • Du må ikke have nogen betalingsanmærkninger

Sådan ansøger du om lån uden sikkerhed

At ansøge om et lån uden sikkerhed gør du i tre trin:

 1. Du udfylder ansøgningsskemaet med din personlige information.
 2. Du modtager et uforpligtende tilbud, hvis alt er udfyldt korrekt, og ansøgningen opfylder de nødvendige krav. I dette trin vælger du, om du vil takke ja til lånet.
 3. Takker du ja samme dag og underskriver aftalen med MitID, får du lånet udbetalt til din Nemkonto i løbet af to-tre hverdage.

Tjek hvor meget du kan låne uden at stille sikkerhed

Hvis du spekulerer på, hvor meget du kan låne, kan du bruge re:members låneberegner. Ved at justere de to parametre – lånebeløb og løbetid – kan du se hvad lånet vil koste dig til de enkelte rentesatser.

re:member forbrugslån er et lån uden sikkerhed, som du kan bruge til hvad, du måtte have lyst til. Ansøgningen er helt uforpligtende.

Ansøg om lån uden sikkerhed her.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.