Nyttige tips om kreditkort

Det er skønt med handlefrihed. Så kan du slå til, når det gode tilbud er der. Og du behøver ikke at vente på at anskaffe dig de ting, du ønsker dig. Det er grunden til, at kreditkort er en god ide som supplement til dit betalingskort fra banken. Kreditkort giver dig nemlig en række fordele og er derfor et godt supplement.

Har du overblik over de fordele, du kan opnå med et kreditkort? Har du overblik over, hvornår det bedst kan betale sig med et kreditkort til nethandel? Og hvor finder du det bedste kreditkort til netop dine ønsker? Det fortæller vi mere om på denne side med nyttige tips om kreditkort.

Hvorfor skal du vælge kreditkort?

Den helt store fordel sammenlignet med dit almindelige betalingskort er, at du kan købe varer og tjenester og vente med at betale, til det passer dig. Du får rentefri kredit på helt op til 52 dage, så du har pengene til rådighed, når du har brug for det. Det gør dig mere uafhængig af lønningsdage, og om det er først eller sidst på måneden. Du kan sætte gang i dine planer med det samme uden at trække på bankkontoen. Og alene i Danmark tager over 30.000 butikker fx imod Mastercard fra re:member.

Kreditkort giver dig flere fordele

Som nævnt kan du få helt op til 52 dages rentefri kredit med et kreditkort. Saldoen bliver gjort op månedligt, og så kan du betale saldoen ud helt uden renter eller vælge at dele betalingen op i bidder. Derudover er du bedre stillet, hvad angår fx klagemuligheder ved nethandel i de tilfælde, hvor du ikke modtager de bestilte varer. Endelig er der tilknyttet forskellige forsikringer i forbindelse med køb af rejser på nettet. Det er værd at huske på i en tid, hvor det er forbundet med usikkerhed at bestille flyrejser og hotelophold i udlandet.

Hvordan er det med kreditkortsvindel?

Vælger du et Mastercard fra re:member, har du valgt et kreditkort fra en bundsolid, tryg og sikker finansaktør. Det er en vigtig forudsætning, når du skal vælge kortudbyder. Derudover har du flere klagemuligheder ved nethandel, hvor du ikke får varerne eller er utilfreds med handlen af andre grunde. Du kan også gøre indsigelser, hvis du har returneret en vare, men endnu ikke modtaget pengene for den. Det er dog vigtigt at tilføje, at du skal tage de samme forholdsregler mod svindel med dit kreditkort som med dit almindelige betalingskort. Opbevar det sikkert, vis ikke pinkoden til nogen, og afgiv aldrig oplysninger til nogen, du ikke har fuld tillid til.

Vælger du Mastercard fra re:member …

… får du naturligvis alle fordelene som fx op til 52 dages rentefri kredit, fleksible betalingsmuligheder, selvvalgt pinkode, gratis afbestillingsforsikring samt bagage- og flyforsinkelsesforsikring. Det hele samlet ét sted. Og det tager kun få minutter at ansøge.

Ansøg om re:member Mastercard nu

Klik her, og ansøg om et fleksibelt kreditkort, der giver dig maksimal handlefrihed.

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.