kreditkort-forbrugslan344.jpg

Tips om samlelån

Har du dyre smålån, kreditkortgæld og afbetalingsordninger og er ved at miste overblikket over høje renter, store månedlige summer og alle gebyrerne på dine forskellige afdrag? I så fald kan refinansiering betale sig. Refinansiering giver dig mulighed for at slippe af med store udgiftsposter og få mere luft i din økonomi. På denne side finder du nyttige artikler samt smarte tips og råd om refinansiering.

Hvorfor samle sine lån?

Hvis du har optaget smålån, et billån og oveni har brugt af kreditten på dit kreditkort, kan du mærke renter og gebyrer bliver høje hver måned. Hvordan kan du få overblik over økonomien og spare på udgifterne? Svaret er samlelån med re:member.

Med samlelån lader vi dig optage et lån øremærket til nedbetaling af din samlede gæld. Du slipper med andre ord af med al udestående gæld og sidder igen kun med et enkelt lån – med bedre betingelser.

Resultatet er færre udgifter og en mere overskuelig betalingsplan. Det er mere praktisk at samle betalingen på ét sted fremfor at skulle koordinere nedbetalingen af enkeltstående gældsposter hver måned, noget du på sigt også vil spare høje renter på, når enkeltlån forsvinder. Du kan formentlig føle vægten på dine skuldre forsvinde, og du har en ting mindre at tænke på!

Et praktisk forbrugslån

Med et forbrugslån fra re:member kan du låne mellem 10.000 og 250.000 kroner helt uden sikkerhed. For at søge om refinansiering udfylder du et skema med grundlæggende information om dig selv.

Brug vores låneberegner for at se hvor meget du vil låne og nøjagtig hvad du skal betale hver måned. Lånekalkulatoren giver dig også overblik over hvordan lånebeløb og ønsket nedbetalingstid påvirker din månedlige betaling.