kreditkort-forbrugslan344.jpg

Tips om samlelån

Har du dyre smålån, kreditkortgæld og afbetalingsordninger og er ved at miste overblikket over høje renter, store månedlige summer og alle gebyrerne på dine forskellige afdrag? I så fald kan et samlelån betale sig. Samlelån giver dig mulighed for at slippe af med store udgiftsposter og få mere luft i din økonomi. På denne side finder du nyttige artikler samt smarte tips og råd om samlelån.

Hvorfor samlelån?

Hvis du har optaget smålån, et billån og oveni har brugt af kreditten på dit kreditkort, kan du mærke renter og gebyrer bliver høje hver måned. Hvordan kan du få overblik over økonomien og spare på udgifterne? Svaret er samlelån med re:member.

Med samlelån lader vi dig optage et lån øremærket til nedbetaling af din samlede gæld. Du slipper med andre ord af med al udestående gæld og sidder igen kun med et enkelt lån – med bedre betingelser.

Resultatet er færre udgifter og en mere overskuelig betalingsplan. Det er mere praktisk at samle betalingen på ét sted fremfor at skulle koordinere nedbetalingen af enkeltstående gældsposter hver måned, noget du på sigt også vil spare høje renter på, når enkeltlån forsvinder. Du kan formentlig føle vægten på dine skuldre forsvinde, og du har en ting mindre at tænke på!

Et praktisk forbrugslån

For at ansøge om et samlelån udfylder du et ansøgningsskema med grundlæggende information om dig selv. Med et forbrugslån fra re:member kan du få et lån på mellem 10.000 og 250.000 kroner helt uden sikkerhed.

Brug vores låneberegner for at se, hvor meget du vil låne og nøjagtig hvad du skal betale hver måned. Låneberegneren giver dig også overblik over hvordan lånebeløb og ønsket nedbetalingstid påvirker din månedlige betaling.