Samling af gæld

Der findes mange fordele ved at samle eksisterende lån og anden gæld i ét nyt samlelån. Blandt andet kan du spare penge ved at totalsummen bliver lavere, og du får bedre overblik over din økonomi. Her får du alle fordelene ved at samle din gæld.

Du kan samle din eksisterende gæld i et samlelån for at betale gæld ned. Det kan være gamle lån, kreditkortgæld eller andre typer små lån.

Hvordan samler jeg min gæld?

Hvad enten det drejer sig om et forbrugslån, handlekonto, kreditkort eller andre former for afbetalingsordninger, kan der være mange penge at spare gennem et samlelån. Pengene du sparer, kan du bruge til betale hurtigere af på bilen eller boligen, eller bare have lidt større råderum i familieøkonomien.

Hvis du medtager sofaen du har på afbetaling, privatlånet, lånet til istandsættelse og kreditkortgælden du har, og regner sammen hvor meget du betaler i terminsgebyrer, vil du kunne se om samlelån er en fornuftig løsning for dig. Brug låneberegneren for at sammenligne. Renten du får er baseret på en individuel kreditvurdering, som bliver foretaget, når du ansøger om et samlelån.

Læs også om samlelån uden sikkerhed.

Fordele ved at samle gæld

Der findes mange fordele ved at samle gæld, og det er en af de nemmeste måder at spare penge på. Med mange små lån og gæld er der tilsvarende mange gebyrer og udgifter, men ved at samle lån kan du spare meget på renteudgifter. Derudover har du kun én faktura at forholde dig til. Dette er de største fordele ved samlelån:

  •         Du får bedre oversigt over økonomien
  •         Du kan få lavere rente
  •         Du får færre afdrag og gebyrer
  •         Du kan få længere løbetid
  •         Du har kun én kreditor at forholde dig til
  •         Du får lavere samlede omkostninger

Ansøg om samlelån

re:member forbrugslån lader dig låne op til 250.000 kroner uden sikkerhed. Så slipper du også for mange gebyrer, afgifter og udgifter, når du betaler et fast beløb til kun et sted.

Det er helt uforpligtende at ansøge om et samlelån hos re:member. Prøv gerne re:members låneberegner for at se hvor meget lånet vil koste dig om måneden, og om det betaler sig at samle din gæld.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.