Har du behov for små lån?

Et forbrugslån behøver ikke at dreje sig om store beløb. Nogle gang har vi kun behov for små lån for at dække et behov – om det så er til indkøb af noget nyt, eller opgradering af hjemmet. Dette skal du vide om små lån.

Som det ligger i navnet så små lån på et forholdsvis lille beløb. Beløbsstørrelser er relativt, og ofte har vi hver vores definition af hvad som udgør et stort eller lille lån. Årsagerne til behovet for lidt ekstra kapital i hverdagen kan være mange. Måske er det en midlertidig økonomisk udfordring eller slet og ret trænge til en længe ventet rejse. Uanset hvad dit behov er, kan løsningen ligge i små lån uden sikkerhed.

Penge til det du vil med små lån

Det står dig helt frit at bestemme, hvad du ønsker at bruge et forbrugslån fra re:member til. Om det er små lån til reparation af bilen, et nyt møbel eller materialer til at få bygget garagen færdig.

Ansøgningsprocessen for små lån

Når du skal ansøge om lån fra re:member udfylder du ansøgningsskemaet med personlig information og ønsket lånebeløb samt løbetid. Hvis din ansøgning bliver godkendt, modtager du et uforpligtende tilbud. Du vælger selv, om du vil takke ja – gør du det, så kan ny nemt og trygt underskrive med MitID.

Valg af kreditkort eller små lån?

Mange tænker, at det vil være mest praktisk at finansiere købet med et kreditkort, og det kan absolut være et godt alternativ, hvis du betaler alt tilbage, så snart regningen kommer. Men hvis du allerede er klar over at økonomien ikke strækker til at betale alt tilbage og hellere vil betale ned lidt efter lidt, vil renten på kreditkortet være højere, end hvis du optog et lille lån.

Læs mere om lånerente her, og få gode tips til hvordan du kan opsætte en betalingsplan.

Få små lån fra en aktør du kan stole på

Hos re:member kan du med forbrugslån låne fra 10.000 kroner. Har du større drømme eller ønsker og har behov for et større lånebeløb, så kan du låne op til 250.000 kroner. Dette afhænger selvfølgelig af lånebeløbet, som afgøres af en individuel kreditvurdering.

Ansøger du om lån fra re:member, får du en aktør du kan stole på, som giver dig et uforpligtende tilbud. Pengene kan du bruge til akkurat det du vil – til stort eller småt eller praktiske projekter.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.