Kvinder kører bil. Kreditkort kan bruges til store og små aktiviteter.

Priser og vilkår

Her finder du prisliste,  kortbetingelser, oplysningsblad og hvordan vi håndterer personoplysninger.

I prislisten får du det fulde overblik over, hvad det koster at bruge et re:member kort og de fleksible muligheder der ligger i kortet i form af tilbagebetaling, hævning af kontanter mv. - og priserne er faktisk ganske gode, hvis du sammenligner med lignende kort på markedet.

Priseksempel:
Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. med fast debitorrente på 18,21 %. Kreditten afdrages ikke og har ingen fast løbetid, idet den er gældende indtil videre. Hvis 12 mdr. løbetid, 100% udnyttelse i løbetiden, så udgør de samlede omkostninger (renter)  1.583 kr., ÅOP udgør 16,95% og det samlede tilbagebetalte beløb udgør 11.583 kr.

Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindste beløb.I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage og tilbagebetalingen sker via Betalingsservice.  Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Vi anbefaler, at du læser både prislisten og kortbetingelserne grundigt igennem, og hvis du ønsker at få dem tilsendt via post, eller har spørgsmål til dem, så kan du kontakte vores kundeservice her.