Forbrugslån

Det er desværre ikke muligt at ansøge om et re:member forbrugslån i øjeblikket.

Lån fra 10.000 til 250.000 kr. uden sikkerhed og anvend lånet til hvad du vil. Du får direkte svar og ansøgningen er ikke bindende.

Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 5 år med variabel debitorrente 7,18 % – 21,88 %, er den månedlige ydelse 1.984 kr. – 2.655 kr. De samlede omkostninger udgør 19.022 kr. – 59.273 kr. ÅOP udgør 7,31 % – 22,05 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 119.022 kr. – 159.273 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.

Fordele med re:member forbrugslån

  • Lån op til 250.000 kr.
  • Hurtigt svar med NemID
  • Løbetid op til 15 år
  • Oprettelsesgebyr 300 kr. uanset lånebeløb

Prøv låneberegneren nedenfor for at se, hvor meget et lån vil koste dig hver måned med forskellige rentesatser. Hvilken rente du får afhænger af en individuel kreditvurdering.

Låneberegner

Lånebeløb

Angiv det beløb, som du ønsker at låne.

Løbetid

Angiv det antal år, som du ønsker at betale lånet tilbage på. Vær opmærksom på, at den månedlige ydelse bliver lavere, hvis du vælger en længere løbetid.

Anslået månedlige omkostninger

Den nøjagtige rente og månedlige omkomstning afgøres ved en individuel kreditvurdering, som foretages i forbindelse med din ansøgning.
 • per måned ved 6,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 9,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 12,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 15,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 19,95 % rente. Totalpris: kr

Prisoversigt forbrugslån

 • Lånestørrelse: fra 10.000 – 250.000 kr.
 • Pålydende rente (variabel): 6,95 % - 19,95 %
 • Løbetid: 1 – 15 år
 • Oprettelsesgebyr: 300 kr.
 • Faktureringsmuligheder: Betalingsservice obligatorisk
 • Fakturagebyr på Betalingsservice: 0 kr.
remember-forbrugslan001.jpg

Hvad er forbrugslån og hvem kan søge?

Et forbrugslån er et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke skal stille nogen sikkerhed for dit lån i form af private ejendele. Forbrugslånet kan du bruge, på det du vil, så som at færdiggøre renovation af køkkenet eller andre småprojekter, du gerne vil i mål med.

Det er vigtigt for os, at du kan tilbagebetale forbrugslånet og at det passer til din økonomiske situation og hverdag. Derfor har vi nogen minimumskrav, som du skal opfylde, før du sender en ansøgning. Du skal være fyldt 18 år, ikke have nogen betalingsanmærkninger og have en fast indtægt. Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning.

Om re:member forbrugslån

 

Lånebeløb: Fra 10.000 til 250.000 kr
Oprettelsesgebyr:   300 kr.
Pålydende rente (variabel): Fra 6,95 - 19,95 %
Fakturagebyr (Betalingsservice): 0 kr.
Løbetid: 1 - 15 år

Se priser og vilkår

Forbrugslån fra en sikker finansiel aktør

Entercard Danmark, filial af Entercard Group AB står bag re:member og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Udover forbrugslån tilbyder re:member også kreditkort og samlelån. 

Det er uforpligtende at sende en ansøgning om forbrugslån. Hvis du modtager et tilbud, vælger du selv om du vil acceptere det og underskrive aftalen med NemID.

Spørgsmål og svar om forbrugslån

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 10.000 til 250.000 kr. Du kan sende en uforpligtende ansøgning her. Dit lånebeløb er baseret på en individuel kreditvurdering.

Prøv vores låneberegner her.

Hvem kan ansøge om forbrugslån?

For at ansøge om et lån fra re:member, skal du være over 18 år, have en fast indtægt og derudover forudsætter en godkendelse, at der ikke findes betalingsanmærkninger i dit navn. Dette er mindstekravene.

Derudover foretager vi en individuel kreditvurdering af dig i forhold til behandlingen af din ansøgning.  

Kan jeg forhøje mit forbrugslån?

Ja, du kan forhøje dit lån ved at ansøge i netbanken eller appen. Du kan ansøge om at forhøje dit lån til et samlet beløb på 250.000 kr.

Skal jeg stille sikkerhed/kautionist for lånet?

Nej, det behøver du ikke.

re:member forbrugslån/refinansiering er et usikret lån, hvor dette ikke er nødvendigt for at få bevilget et forbrugslån hos os. Det er en personlig kreditvurdering, som bestemmer, om du får godkendt dit forbrugslån, og sikkerhedsstillelse vil dermed ikke påvirke, om din ansøgning bliver godkendt eller ej.

Hvilken rente får jeg?

Renten vil være individuel og fastsættes på baggrund af en kreditvurdering. Vi tilbyder renter (pålydende) fra 6,95 % til 19,95 %. Hvis du vil vide, hvilken rente du får på dit lån, kan du sende en uforpligtende ansøgning. Hvis ansøgningen bliver godkendt, vælger du selv, om du vil acceptere tilbuddet. 

Hvor hurtigt kan jeg låne penge fra re:member?

Du får svar med det samme, om din ansøgning er godkendt, afslået eller om vi har brug for yderligere information fra dig.

Du har pengene på din konto i løbet af to-tre hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen. Udbetalingen sker altid til din NemKonto.

Læs mere her.

Hvordan beregner du, hvor meget et lån vil koste?

Ved hjælp af vores låneberegner kan du se, hvor meget lånet vil komme til at koste – både pr. måned og i alt – baseret på forskellige afdragsperioder og rentesatser (mellem 6,95 % og 19,95 % p.a.).

Læs mere her.

Kan man låne penge uden kreditvurdering?

Hos re:member kan du låne fra 10.000 til 250.000 kroner, og du behøver ikke at stille nogen form for sikkerhed for lånebeløbet. Renten afhænger af en individuel kreditvurdering, men renten vil ligge mellem 6,95 % og 19,95 % p.a.

Læs mere.

Hvad er smålån?

Som det ligger i navnet, så er små lån på et forholdsvis lille beløb. Beløbsstørrelser er relativt, og ofte har vi hver vores definition af hvad som udgør et stort eller lille lån.

Læs mere.

Hvad er ÅOP?

ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) fortæller dig, hvad du faktisk betaler for lånet. Heri er alle gebyrer, du betaler, inkluderet i beregningen. Med andre ord er ÅOP, den fastsatte rente inklusiv alle omkostninger, som eksempelvis oprettelsesgebyr og terminsgebyr.

Læs mere om ÅOP her.

Hvad er forskellen på forbrugslån og kviklån?

Der er flere større forskelle som adskiller et forbrugslån fra et kviklån.

Krav til ansøger og beløb

Ved et kviklån er der ofte tale om mindre beløber end forbrugslån som ikke kræver en kreditvurdering. Når du ansøger om et re:member forbrugslån, foretager vi en kreditvurdering af din tilbagebetalingsevne, fordi vi gerne vil tilbyde de bedst mulige betingelser for dit lån og sikre, at låneomkostningerne ikke bliver uoverskuelige for dig.

Løbetid

Løbetiden på et kviklån er ofte meget kortere end et forbrugslån. Dette gør, at ÅOP (årlige omkostninger i procent) også er væsentligt højere end ved et forbrugslån. Med et re:member forbrugslån kan du vælge op til 15 års løbetid, som gør låneomkostningerne mere overskuelige og overkommelige for din økonomi.

 

 

Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 5 år med variabel debitorrente 7,18 % – 21,88 %, er den månedlige ydelse 1.984 kr. – 2.655 kr. De samlede omkostninger udgør 19.022 kr. – 59.273 kr. ÅOP udgør 7,31 % – 22,05 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 119.022 kr. – 159.273 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.