re:member Mastercard

Det er desværre ikke muligt at ansøge om et re:member Mastercard i øjeblikket.

  • Intet årsgebyr
  • Op til 52 dages rentefrihed
  • Op til 100.000 kr. i kredit
  • Rabat i over 140 netbutikker

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.

Fordele med re:member Mastercard

 

re:member flex kreditkort

Med dit re:member Mastercard i hånden får du både den tryghed der ligger i en bundsolid, international bankvirksomhed – og den service, du kan regne med fra en mindre lokal virksomhed med fuld fokus på kreditkort og de danske kunders finansielle behov.

 

Kreditgrænse: Op til 100.000 kr.
Årsgebyr: 0 kr.
Rentefrihed: Op til 52 dage.

Læs priser og vilkår

Op til 52 dages rentefri kredit

Med re:member Mastercard får du op til 52 dages rentefri kredit og en masse fleksibilitet. Vælg selv, om du vil betale hele beløbet på en gang eller dele betalingen op i mindre bidder. 

Få rabat med re:member reward

Med dit re:member Mastercard får du adgang til re:member reward, som er et fordelsprogram som giver dig op til 25 % i rabat i mere end 140 netbutikker. Se hvilke butikker som indgår i fordelsprogrammet her.

Gratis rejse- og afbestillingsforsikring

Vi kan ikke love dig en drømmeferie, men vi kan til gengæld love dig rejse- og afbestillingsforsikring, hvis du betaler hele din ferie med dit re:member Mastercard - helt gratis!

Oversigt i netbank og app

I netbanken og re:member appen har du altid fuldt overblik over dit kundeforhold. Se dine kontobevægelser, forsikringer, din PIN-kode eller kontakt kundeservice. Du logger hurtigt og sikkert ind med NemID, også når du er på farten.

Et fleksibelt kort til hele verden

Du kan betale med dit re:member Mastercard på Internettet og mere end 30 mio. steder i verden. Du får handlefrihed, sikkerhed og rigtig mange fordele. I Danmark er der over 30.000 butikker der accepterer Mastercard.

Apple Pay

Tilføj dit re:member Mastercard til Apple Pay og betal trygt og enkelt med din iPhone eller Apple Watch!

Læs mere om hvordan du kommer i gang med Apple Pay her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 33 42 37 20 mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 16.00. 

forsikringer.jpg

Forsikringer

Vi kan ikke love dig en drømmeferie, men vi kan til gengæld love dig rejse- og afbestillingsforsikring, hvis du betaler hele din ferie med dit re:member Mastercard.

Hvis du ønsker, kan du tilkøbe både Rejseforsikring Plus, Økonomisikring og Økonomisikring Plus, så du står endnu bedre rustet, hvis uheldet skulle være ude.

remember-reward-cta.jpg

Rabat på nethandlen

re:member reward er fordelsprogrammet for dig som har et re:member Mastercard. Der er vel intet bedre end at få lidt ekstra rabat?

   •     Op til 25 % rabat i mere end 125 online butikker
   •     Rabatter på kendte brands
   •     Rabatter på udvalgte hoteller og specialbutikker

re:member app

Med re:member app kan du nemt få både oversigt over din saldo, dine transaktioner og have mulighed for at søge om kreditforhøjelse. re:member app er gratis, og med den, er du altid opdateret med de nyeste informationer.

Sikkerhed

Hos re:member har vi stor fokus på vores kunders sikkerhed i forbindelse med brug af kortet på bl.a. internettet. Læs vores gode råd til sikkerhed med dit re:member Mastercard.

Har du allerede et re:member Mastercard?

re:member Mastercard fungerer lige så godt til nethandel, som det gør når du rejser. Med kreditkortet kan du betale med Apple Pay, du får Rejseforsikring Basis inkluderet, hvis du betaler hele rejsen med kortet, og du kan efter 6 måneder ansøge om at forhøje din kreditgrænse.

Mastercard fra en tryg og sikker finansaktør

Entercard Danmark, filial af Entercard Group AB, står bag re:member og er en skandinavisk finansaktør med kontorer i København, Oslo, Trondheim og Stockholm.

Udover Mastercard, tilbyder re:member også forbrugslån og samlelån.

Tips om kreditkort

Her finder du en masse gode tips om kreditkort. Blandet andet hvad er et kreditkort, hvordan fungerer det og hvordan du kan få rabat på din næste rejse. Se alle smarte tips her.

Den store kreditkortguide

Et kreditkort kan være en praktisk måde at låne penge på. Det kan give fleksibilitet og en række nyttige fordele, hvis du bruger kortet rigtigt. Her finder du svar på alt, du måtte have af spørgsmål gældende kreditkort. Læs mere her.

Hvad er et Mastercard?

Hvis du handler meget online, hvis du skal ud at rejse, eller hvis du gerne vil udskyde betalingen af løbende eller større indkøb, er du godt stillet med et Mastercard. Læs mere om fordelene her.

Spørgsmål og svar om kreditkort

Hvad er et kreditkort?

Et kreditkort fungerer som et normalt bankkort, men i stedet for at bruge pengene fra din lønkonto, bruger du bankens eller kortudsteders penge. Du får en faktura efter at pengene er anvendt, og du kan selv bestemme om du vil udsætte betalingen eller betale hele beløbet uden renter.

Hvad er en kreditvurdering?

Kreditvurdering er en af de metoder, vi benytter for at vurdere kundens betalingsevne. Metoden benytter statistik og er baseret på ansøgningsdata, data fra kreditbureauer samt tidligere/nuværende betalingshistorik.

Hvad er fordelene ved et kreditkort?

Ønsker du fleksibilitet, en buffer i hverdagen til uforudsete udgifter, eller ønsker du bare at betale smartere - så kan et kreditkort være løsningen. Med re:member Mastercard får du blandt andet op til 52 dages rentefrihed, re:member reward med rabatter i over 125 netbutikker og intet årsgebyr.

Hvad er forskellen på et kreditkort og et debetkort?

Et debetkort er koblet direkte til din lønkonto. Her vil de anvendte penge blive trukket med det samme, når du handler. Med et kreditkort låner du de penge, som du anvender og betaler først senere.

Du får en vis kredit tilgængelig på dit kreditkort, som du kan disponere frit. Kreditten har ofte en rentefri periode - på re:member Mastercard er dette 52 dage. Dette betyder, at du kan låne pengene i op til 52 dage uden renter.

Vælger du at betale det fulde beløb, som du har anvendt med det samme, betaler du heller ikke renter.

Hvad dækker Rejsesikring Basis på re:member Mastercard?

På dit re:member Mastercard er der, uden udgifter for dig, inkluderet Rejseforsikring Basis som indeholder:

 • Afbestillingsforsikring
 • Flyforsinkelse
 • Bagageforsinkelse

Læs mere om Rejseforsikring Basis her.

Hvilke forsikringer er tilgængelige?

På dit re:member Mastercard er der, uden udgifter for dig, inkluderet Rejseforsikring Basis. Hvis du ønsker, kan du tilkøbe både Rejseforsikring Plus og Økonomisikring.

Læs mere om forsikringer her.

Hvordan spærrer jeg mit kort?

Hvis du har mistanke om at dit re:member Mastercard er blevet misbrugt, skal du kontakte os med det samme for at spærre dit kort.

Ring til os på: +45 33 42 37 20

Der er 24 timers service på telefonen, så er du sikret, at dit kort spærres med det samme.