Samlelån

Bemærk, at det i øjeblikket kun er muligt at ansøge om re:member samlelån, hvis du er eksisterende re:member kunde.

Spar penge ved at samle mindre lån og kreditter i ét lån. Lån op til 250.000 kr. med en nedbetalingstid på op til 15 år.

 

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.

Fordele med samlelån

Ved at samle mindre lån og dyre kreditter i et samlet lån, får du flere fordele - blandt andet:

  • Lavere månedlige omkostninger
  • En samlet faktura
  • Bedre oversigt over økonomien

Med et re:member forbrugslån kan du låne op til 250.000 kr. uden sikkerhed. Du undgår mange afgifter og omkostninger, eftersom du kun betaler ét fast beløb til ét sted. Prøv lånekalkulatoren nedenfor og se hvad et lån kommer til at koste dig.

Låneberegner

Lånebeløb

Angiv det beløb, som du ønsker at låne.

Løbetid

Angiv det antal år, som du ønsker at betale lånet tilbage på. Vær opmærksom på, at den månedlige ydelse bliver lavere, hvis du vælger en længere løbetid.

Anslået månedlige omkostninger

Den nøjagtige rente og månedlige omkomstning afgøres ved en individuel kreditvurdering, som foretages i forbindelse med din ansøgning.
 • per måned ved 7,30 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 9,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 12,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 15,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 19,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 22,45 % rente. Totalpris: kr

Prisoversigt forbrugslån

 • Lånestørrelse: fra 10.000 – 250.000 kr.
 • Pålydende rente (variabel): 7,30 % - 22,45 %
 • Løbetid: 1 – 15 år
 • Oprettelsesgebyr: 300 kr.
 • Faktureringsmuligheder: Betalingsservice obligatorisk
 • Fakturagebyr på Betalingsservice: 0 kr.

Hvad er samlelån?

Samlelån er at samle flere smålån i ét større lån. Det vil sige, at du optager et nyt lån, som bruges til at nedbetale alle dine mindre lån og får kun én faktura at forholde dig til.

Samtidig med at du gøre dette, kan du forlænge lånets løbetid over en længere periode. På den måde kan du sænke dine månedlige betalinger, og du får bedre overblik over hvor meget du har betalt – og hvor meget du fortsat skylder.

Hvem burde samle lån?

Samlelån kan betale sig i mange forskellige livssituationer, som du måske måtte befinde dig i. Dette omfatter blandt andet hvis du:

 • Har flere dyre lån og kreditter.
 • Ønsker bedre oversigt over økonomien.
 • Ønsker lavere månedlige omkostninger.
 • Ønsker én samlet faktura.

Hvem kan ansøge om samlelån?

Her finder du minimumskravene for at kunne ansøge om et samlelån hos re:member:

  • Du er over 18 år
  • Du har en årsindkomst på mindst 120.000 kr.
  • Du har ingen betalingsanmærkninger 

Låneforsikring Plus

Som lånekunde har du mulighed for at vælge låneforsikring. Med låneforsikringen kan du få en økonomisk tryghed, hvis noget uforudset skulle ske. Låneforsikring Plus hjælper dig med dine månedlige betalinger for dit lån ved blandt andet ufrivillig arbejdsløshed og uarbejdsdygtighed.

Læs mere om Låneforsikring Plus

Om samlelån fra re:member

Lånebeløb: Fra 10.000 til 250.000 kr.
Oprettelsesgebyr:   300 kr.
Pålydende rente (variabel): Fra 7,30 % - 22,45 %
Fakturagebyr (Betalingsservice): 0 kr
Løbetid: 1 - 15 år

Se priser og vilkår


Refinansiering fra en sikker finansiel aktør

EnterCard Danmark, filial af EnterCard Group AB står bag re:member og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Udover refinansiering tilbyder re:member også kreditkort og forbrugslån.

Det er uforpligtende at sende en ansøgning om refinansiering. Hvis du modtager et tilbud, vælger du selv om du vil acceptere det og underskrive aftalen med MitID.

Smarte tips om samlelån

 

Hvis du har flere smålån og andre dyre kreditter, kan renterne og gebyrene hurtigt løbe op hver måned. Hvordan kan du få bedre oversigt over din økonomi og samtidigt spare penge? Svaret er et samlelån.

Læs smarte tips om samlelån her

Samlelån? Dette bør du tænke på

Det kan være vanskeligt at holde styr på alle regninger, som kommer fra forskellige långivere, og du er sikkert godt klar over at samlelån, kan være en god løsning for at få kontrol over økonomien. Men hvor meget ved du egentlig om det? Læs om hvad du bør tænke på ved samlelån.

Omlægning af lån - hvornår og hvorfor

Overvejer du fra tid til anden, hvornår det kan betale sig at omlægge sine lån? Tænker du ofte over låneomlægning, men får ikke handlet på det? Så har vi samlet nogle informationer om at lægge lån om, du kan se her på siden. Læs mere om omlægning af lån.

Samlelån - hvad er det?

Samlelån er samling af flere lån og kreditter i ét større lån. Der findes flere fordele med et samlelån, blandt andet får du kun en samlet faktura, et bedre overblik over din økonomi og lavere totalomkostninger.

Spørgsmål og svar om samlelån

Hvad er samlelån?

Samlelån er betegnelsen for at samle flere smålån i ét større lån. Det vil sige, at du optager et nyt lån, som bruges til at nedbetale alle dine mindre lån.

Læs mere om samlelån her.

Hvor meget kan jeg låne ved samlelån?

Ønsker du at refinansiere dyre smålån og kreditter, kan du låne fra 10.000 til 250.000 kr. hos os. Du kan sende en uforpligtende ansøgning her. Dit lånebeløb er baseret på en individuel kreditvurdering.

Hvem kan ansøge om samlelån?

For at ansøge om et lån fra re:member, skal du være over 18 år, have en fast indtægt og derudover forudsætter en godkendelse, at der ikke findes betalingsanmærkninger i dit navn. Dette er mindstekravene.

Derudover foretager vi en individuel kreditvurdering af dig i forhold til behandlingen af din ansøgning.  

Hvad er fordelene ved at samle sine lån?

Der findes mange fordele ved samlelån, heriblandt et bedre økonomisk overblik, større økonomisk frihed og kun én kreditor at forholde sig til.

Læs mere om fordelene ved samlelån her.

Skal jeg stille sikkerhed/kautionist for lånet?

Nej, det behøver du ikke.

re:member forbrugslån/samlelån er et usikret lån, hvor dette ikke er nødvendigt for at få bevilget et forbrugslån hos os. Det er en personlig kreditvurdering, som bestemmer, om du får godkendt dit forbrugslån, og sikkerhedsstillelse vil dermed ikke påvirke, om din ansøgning bliver godkendt eller ej.

Hvilken rente får jeg?

Renten vil være individuel og fastsættes på baggrund af en kreditvurdering. Vi tilbyder renter (pålydende) fra 7,30 % til 22,45 %. Hvis du vil vide, hvilken rente du får på dit lån, kan du sende en uforpligtende ansøgning. Hvis ansøgningen bliver godkendt, vælger du selv, om du vil acceptere tilbuddet. 

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar med det samme, om din ansøgning er godkendt, afslået eller om vi har brug for yderligere information fra dig.

I nogle tilfælde kan det tage en til tre hverdage, men som regel får du svar med det samme.

Hvad er ÅOP?

ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) fortæller dig, hvad du faktisk betaler for lånet. Heri er alle gebyrer, du betaler, inkluderet i beregningen. Med andre ord er ÅOP, den fastsatte rente inklusiv alle omkostninger, som eksempelvis oprettelsesgebyr og terminsgebyr.

Læs mere om ÅOP her.

Hvordan beregner du, hvad omlægning af lån vil koste?

Du kan helt på egen hånd opsætte et regnestykke, for at se hvor fordelagtigt det er for dig, at ansøge om samlelån hos de banker du overvejer. Det du kan gøre er, at se på lånene du har, og hvad du betaler i renter og gebyrer.

Derefter kan du sammenligne, hvad du kan få hos aktuelle långivere. Du bør også se på andre ting som er vigtige for dig, eksempelvis låneramme og fleksibel tilbagebetaling.

Læs om fordelene ved omlægning af lån her.

Kan jeg få samlelån trods RKI?

Det er desværre ikke muligt at ansøge om et samlelån fra re:member med registrerede betalingsrestancer hos fx RKI eller igangværende inkassosager.

Læs mere her.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.