refinansiering.jpg

Hvad er samlelån?

Du sidder måske med en del spørgsmål om samlelån? Hvad er samlelån, og hvor meget kan du spare på at samle mindre lån og kreditter? Her kan du få svar på spørgsmål om samlelån.

  • Samlelån er betegnelsen for at samle flere smålån i ét større lån. Det vil sige, at du optager et nyt lån, som bruges til at nedbetale alle dine mindre lån.
  • Samtidig med at du gøre dette, kan du forlænge lånets løbetid over en længere periode. På den måde kan du sænke dine månedlige betalinger, og du får bedre overblik over hvor meget du har betalt – og hvor meget du fortsat skylder.

Hvem kan samle sine lån og kreditter?

Samlelån kan betale sig i mange forskellige livssituationer som du måske måtte befinde dig i. Hvis du har mange smålån, kreditkortgæld eller anden dyr gæld, kan det betale sig at samlelån.

Mange smålån

Hvis du har mange smålån, betaler du sandsynligvis forskellige renter på lånene. Ikke nok med det, så er der månedlige omkostninger forbundet med disse. Lægger du alle beløbene sammen, så viser det sig måske, at disse omkostninger er langt højere end hvad du behøver at leve med. Ved at samle smålån kan du spare store beløb.

Kreditkortgæld

Kreditkort har mange fordele, og kan være godt at have i mange situationer, men det gælder om at bruge det rigtigt. Kreditkort kan have høj rente, og hvis du har høj kreditkortgæld eller flere kreditkort, kan det ofte betale sig at omlægge kreditkortgæld til et samlelån.

Læs om at samlelån uden sikkerhed her.

Hvorfor samlelån?

Måske har du købt nye møbler, malet køkkenet, istandsat derhjemme eller brugt lidt ekstra penge på ferie ved hjælp af kreditkort eller smålån som betalingsmiddel? Her er det godt at vide, at samlelån er en af de enkleste måder at spare penge på. Ved at samle mindre lån og kreditter kan du spare store beløb i renteudgifter, få bedre overblik over lånet samt betale mindre om måneden. Det hjælper også kun at have én faktura at forholde sig til.

Lad os se nærmere på et eksempel på, hvor meget du kan spare på et samlelån. Hvis du har to eller tre smålån med en gæld på 100.000 kroner, kan du i nogle tilfælde halvere de månedlige udgifter ved at refinansiere. Det forudsætter selvfølgelig, at lånet du optager som samlelån tilbyder en lavere rente.

Et forbrugslån fra re:member på 100.000 kroner over 9 år vil koste dig 1.577 kroner om måneden med en rente på 12,95 %. Renten du får er baseret på en individuel kreditvurdering som bliver foretaget, når du søger om et samlelån.

Samlelån fra re:member

Vi håber, at denne artikel har givet dig svar på hvad samlelån er. Det er helt uforpligtende at søge om samlelån hos re:member. Prøv gerne vores låneberegner for at se, hvor meget lånet vil koste dig om måneden, og om du kan spare penge på at samle dine lån og kreditter i ét nyt lån.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.