Om re:member

Betal smart, smidigt og sikkert. Med re:member kreditkort er det dig, der har kontrol. Du bestemmer selv, om du vil dele betalingen op eller betale det hele på én gang - samtidig vælger du selv PIN-koden til alle fordelene.

re:member er et Mastercard og er et af markedets bedste kreditkort med op til 52 dages rentefri kredit. Det koster ikke noget at få - og der er ingen årligt tilbagevendende gebyrer.

Du kan med fordel betale med re:member kreditkort, når du handler på nettet, og skal du rejse, har du altid lokal valuta på lommen. Du kan bruge dit re:member kort flere end 30 mio steder i hele verden, og i Danmark kan du bruge det i de fleste supermarkeder, webshops og forretninger - mere end 30.000 forretninger i Danmark accepterer dit re:member kort.

Entercard udsteder re:member

 

Det er Entercard Danmark, der står bag udstedelsen af re:member kort i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, en kreditkortkoncern, der opererer i Norden.

Selskabet blev stiftet i 2005 af Barclays Principal Investments Limited, Europas største kortselskab, og Swedbank, en førende bankkoncern i Norden og Baltikum. Vi har i dag over en million kunder i Danmark, Sverige og Norge.

Entercard er det hurtigst voksende kreditkortselskab i den nordlige region, og selskabet har ca. 250 ansatte fordelt mellem København, Stockholm, Oslo og Trondheim. I Danmark udsteder Entercard tillige PlusGuldkort i samarbejde med PlusKort.


Læs mere om Entercard her.