Om re:member

re:member tilbyder både kreditkort og forbrugslån.

re:member handler om dig og dine behov. Det handler om, at du skal få adgang til innovative betalings- og finansieringsløsninger som giver dig valgfrihed og kontrol, men som samtidigt gør din hverdag enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingsløsninger for et aktivt liv. Og det fortsætter vi med. Du bestemmer selv hvilken løsning som passer dig bedst, hvordan du vil betale og hvad du synes er vigtigt.

Læs betingelserne for re:member Mastercard her

Læs betingelserne for re:member forbrugslån her

Læs mere om Entercard her

Entercard udsteder re:member

Entercard står bag udstedelsen af re:member kort i Danmark.

Entercard Danmark er en del af Entercard International, en kreditkortkoncern, der opererer i Norden.

Selskabet blev stiftet i 2005 af Barclays Principal Investments Limited, Europas største kortselskab, og Swedbank, en førende bankkoncern i Norden og Baltikum. Vi har i dag over en million kunder i Danmark, Sverige og Norge.

Entercard er det hurtigst voksende kreditkortselskab i den nordlige region, og selskabet har ca. 250 ansatte fordelt mellem København, Stockholm, Oslo og Trondheim. I Danmark udsteder Entercard tillige PlusGuldkort i samarbejde med PlusKort.

Læs mere om Entercard her.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.