Apple Pay

Apple Pay er en tryg og kontaktløs måde at betale på, for dig som har iPhone eller en anden Apple-kompatibel enhed.  Brug dit re:member Mastercard med Apple Pay og oplev alle fordelene ved at betale digitalt.

Sådan kommer du i gang med Apple Pay

Du kan tilføje dit kort til Apple Pay via re:member app'en eller Apple Wallet. For at kunne bruge Apple Pay skal du have en iPhone 6 eller en nyere model.

Tilføj dit kort til Apple Pay via re:member app'en

  1. Log ind i re:member app'en
  2. Vælg det kort, som du ønsker at tilføje
  3. Tryk "Tilføj til Apple Pay".

Tilføj dit kort til Apple Pay via Apple Wallet

  1. Gå til Apple Wallet-appen på din iPhone, tryk på "+" symbolet og følg instruktionerne
  2. Scan dit betalingskort og angiv din CVC-kode. Du kan også tilføje dit kort manuelt
  3. Godkend aftalen og verificer dit betalingskort ved at trykke ‘næste’
  4. Du vil herefter modtage en verificeringskode på SMS
  5. Så er du klar til at betale med Apple Pay

Du kan tilføje dit kort i Apple Pay via re:member app'en. Hvis dit kort understøtter Apple Pay vil du se ‘Add to Apple Pay’ i din kortoversigt.

Du kan også konfigurere Apple Watch til at betale med Apple Pay. Klik her for at se hvordan du aktiverer tjenesten.

 

Apple Pay passer på dine personoplysninger

Når du betaler med Apple Pay kan du være sikker på at dine personlige oplysninger bliver beskyttet Apple Pay anvender et nummer der gælder specifikt for din enhed og en unik kode for hver transaktion. Dine kortoplysninger lagres ikke på din enhed eller på en Apple-server, og deles ikke med tredjeparter. Apple Pay opbevarer ingen betalingsoplysninger som kan knyttes direkte til dig som privatperson.

Sådan betaler du med Apple Pay

Apple Pay fungerer alle steder som tilbyder kontaktløs betaling - både forretninger, online og i apps. For at finde du af om en forretning tilbyder kontaktløs betaling, kan du kigge efter et af disse symboler på hjemmesiden, i appen eller ved kassen:

 

apple pay

 contactless

 

Face ID

Du godkender betalingen ved at dobbeltklikke på sideknappen på din iPhone. Se på skærmen og hold derefter telefonen hen til betalingsterminalen. Hvis du bærer mundbind eller anden maske som dækker dit ansigt, kan du blive bedt om at godkende med din kode. 

 

Touch ID

Hvis du har en iPhone 6, 7 eller 8 skal du godkende din betaling med Touch ID. Hold din iPhone tæt på betalingsterminalen med fingeren på sensoren til Touch ID.

 

Apple Watch

For at betale med Apple Watch skal du dobbeltklikke på sideknappen og holde uret hen til en kontaktløs betalingsterminal. Transaktionen er godkendt, når du mærker uret vibrere. 

Klik her for at få en oversigt over alle Apple Pay-kompatible enheder.

Vilkår for mobile betalinger