Sådan sikrer du dig

Hos re:member har vi stor fokus på vores kunders sikkerhed i forbindelse med brug af kortet på bl.a. internettet.

De finansielle svindlere bliver stadig dygtigere, og vi oplyser derfor her om advarselstegn, og om hvordan du bedst beskytter dig selv. Phishing (eller svindelforsøg) er et begreb, som bruges om forsøg på at snyde kortinformationer ud af kortholder via e-mail eller telefon.

Det er vigtigt at huske, at hvis vi kontakter dig, vil vi aldrig vil bede dig oplyse personlige oplysninger som CPR-nummer, informationer om dit nøglekort eller dit fulde kortnummer over e-mail eller telefon.

Hvordan vi arbejder med sikkerhed

Din tillid til os er vigtig. Med hensyn til risiko og trusler gør vi alt hvad vi kan, for at sikre, at din information håndteres korrekt og sikkert når du bruger vores tjenester.

Sikker identificering

Flere og flere apps gør det muligt for dig, at logge ind med et fingeraftryk. Det er her vigtigt at tænke på, at alle fingeraftryk som er registrerede på din enhed, kan anvendes som identificering.

Sikker brug af kreditkort

Du kan være tryg, når du bruger dit re:member MasterCard. At handle med kort fremfor kontanter, indebærer en større sikkerhed for både dig og butikken du betaler i.

Sikkerhed på Internettet

Hvis du handler sikkert på Internettet så mindsker du risikoen. Tænk på hvordan du sender og modtager e-post, giv ikke mere information ud end nødvendigt om dig selv og klik ikke på links som du ikke kender indholdet på.

Din risiko

Kreditkort er i dag den sikreste betalingsmetode. Der findes altid en risiko for at svindlere forsøger at snyde sig til personlig information som for eksempel kortnummer, PIN-kode eller lignende.

Dit ansvar

Både du som kunde og vi i re:member har et ansvar for, at din personlige information ikke skal komme i forkerte hænder, ændret eller ødelagt.

vores-kommunikation-til-dig.jpg

Vores kommunikation til dig

re:member kommunikerer med dig som kunde igennem flere kanaler - her får du en oversigt, som viser, hvilken type information som kommunikeres hvor og hvem som er afsender.

sikkerhed-pa-rejsen.jpg

Sikkerhed på rejsen

Det er smart at tage sit kreditkort med sig på rejsen. Det er ikke bare en enkelt og smart betalingsmetode i udlandet, det er også sikkert. Du slipper også for at gå rundt med kontanter på dig.

Læs vores tips om sikkerhed på rejsen her.