eksisterende-kunde.jpg
Netbank

I netbanken får du overblik over dit re:member Mastercard og kan selv udføre en lang række handlinger.

Log ind i netbanken

For dig som har et re:member Mastercard

re:member Mastercard fungerer lige så godt til nethandel, som det gør når du rejser. Med kreditkortet kan du betale med Apple Pay, du får Rejseforsikring Basis inkluderet, hvis du betaler hele rejsen med kortet, og du kan efter 6 måneder ansøge om at forhøje din kreditgrænse.

Læs mere om dette samt andre fordele med kortet herunder.

Ansøg om kreditforhøjelse

Du kan ansøge om kreditforhøjelse på dit re:member Mastercard i netbanken eller re:member app'en. Bemærk, at du må have haft kortet i mindst 6 måneder for at kunne ansøge.

Rentefri kredit

Med re:member Mastercard har du op til 52 dages rentefri kredit. Det betyder, at du ikke betaler renter på det beløb som du har anvendt i op til 52 dage.

Bestil ekstrakort

Hvis du ønsker, at et andet medlem af din husstand skal have adgang til din kredit, kan du bestille et ekstrakort med egen PIN-kode til vedkommende.

Betal med Apple Pay

Apple Pay er en tryg og kontaktløs måde at betale på, for dig som har iPhone eller en anden Apple-kompatibel enhed.

Sikker betaling

Mastercard SecureCode er en sikkerhedsløsning, specielt udviklet til at gøre handel med Mastercard -og dermed dit re:member Mastercard endnu mere sikkert.

re:member app

Med re:member app kan du nemt få både oversigt over din saldo, dine transaktioner og have mulighed for at søge om kreditforhøjelse.

Rejseforsikring

På dit re:member Mastercard er der, uden udgifter for dig, inkluderet Rejseforsikring Basis. Det eneste du skal gøre er, at betale hele rejsen med dit re:member Mastercard.

Økonomisikring

Forestil dig, hvis du skulle blive arbejdsløs, afskediget eller alvorlig syg.  Med en Økonomisikring er du bedre stillet, hvis du kommer ud for en pludselig og uforudset hændelse.

Betalingsfri måned

Med re:member Mastercard har du mulighed for at søge om en betalingsfri måned. Se her, hvordan du ansøger.

remember-reward-cta.jpg

Rabat på nethandlen

re:member reward er fordelsprogrammet for dig som har et re:member Mastercard. Der er vel intet bedre end at få lidt ekstra rabat?

      •     Op til 15 % rabat i mere end 125 online butikker
      •     Rabatter på kendte brands
      •     Rabatter på udvalgte hoteller og specialbutikker