Hvad er et Mastercard?

Med et Mastercard i hånden, har du gangbar valuta til hele verden. Mastercard er et kreditkort, der tilbyder dig den maksimale handlefrihed, fordi du kan bruge det til at betale med i de fysiske butikker, til at hæve penge i kontantautomater og til at shoppe i netbutikker. Vel at mærke over hele verden. Det er så tæt på en global valuta, som du kan komme.

Hvis du handler meget online, hvis du skal ud at rejse, eller hvis du gerne vil udskyde betalingen af løbende eller større indkøb, er du godt stillet med et Mastercard. Det giver dig en lang række fordele på hånden og er derfor et godt supplement til dine øvrige betalingskort. Men hvordan bruger du et Mastercard? Og hvor er det bedst at bestille det?

Dine fordele med et Mastercard

Saldoen på dit Mastercard bliver gjort op, før måneden er omme. Derfor har du i realiteten helt op til 52 dages rentefri kredit på dine køb. Du bestemmer selv, om du vil gemme regningen for dit indkøb til senere, om du vil betale det hele ud på én gang eller betale lidt ad gangen. Det giver dig frihed til at tilrettelægge din økonomi fleksibelt og til at være spontan, når det gode og tidsbegrænsede tilbud viser sig.

Mastercard er også forsikringer

Mange af dine køb er tryggest at foretage med et Mastercard. Det gælder for eksempel, hvis du skal ud at rejse. Hvis du betaler flyrejser og hotelophold med Mastercard, er du typisk dækket af rejseforsikring og bagageforsikringer. Det er værd at tage med, navnlig i denne tid, hvor køb af rejser og ferieophold er blevet mere usikkert. Det er blevet sværere at forudsige aflysninger og restriktioner, og derfor giver det god mening at bruge et kreditkort som Mastercard til dine køb.

Ønsker du et gebyrfrit Mastercard?

Den store handlefrihed og fleksibiliteten er fordele, du altid får med et Mastercard. Men du kan også få et helt gebyrfrit Mastercard, hvis du måned for måned betaler din saldo helt ud. Så bliver der ikke tilskrevet renter, og alligevel får du helt op til 52 dages rentefri kredit. Det er rart at vide, hvis du sidder hjemme i sofaen og er på jagt efter det helt rigtige tilbud i netbutikkerne. Du kan slå til, når det gode tilbud viser sig, udskyde betalingen og få op til 52 dages rentefri kredit.

Hvorfor Mastercard fra re:member?

Vælger du et Mastercard fra re:member, får du et kreditkort udstedt af en bundsolid finansiel virksomhed. Du får alle fordelene fra Mastercard og kan bruge dit re:member Mastercard 30 millioner steder i verden – i butikker og hæveautomater. Alene i Danmark er der over 30.000 steder, der accepterer Mastercard.

Dine fordele:

  • Intet årsgebyr
  • Op til 52 dages rentefrihed
  • Det koster 0 kr., hvis du betaler saldoen ud hver måned med Betalingsservice
  • Rabat i flere end 140 netbutikker med re:member reward
  • Vi beskytter dig 24 timer i døgnet mod misbrug af dit kort
  • Du kan selv vælge din egen pinkode
  • Fleksibel tilbagebetaling – du kan vælge at dele betalingen op i mindre bidder
  • Gratis afbestillingsforsikring samt bagage- og flyforsinkelsesforsikring

Klik her, og ansøg om et fleksibelt kreditkort, der giver dig maksimal handlefrihed.

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.