Forbrugslån uden sikkerhed – fire tips til din ansøgning om lån

Har du fået uforudsete udgifter? Eller har du længe ønsket at istandsætte din bolig? Så kan et forbrugslån uden sikkerhed være en god løsning. 

Fordele for dig ved et forbrugslån uden sikkerhed er, at du kan bruge pengene på det du vil. Samtidig slipper du også for at stille ejendele som sikkerhed for lånet.

Med et forbrugslån uden sikkerhed bliver du mere fleksibel, men husk at du også skal kunne håndtere lånet. Her kommer fire tips til din ansøgning om lån.

Hav dit MitID klar

Når du ansøger om et forbrugslån uden sikkerhed, skal banken skaffe sig overblik over din økonomi. Årsagen hertil er for at se, om du er kreditværdig til at låne det beløb, du ønsker. Når du ansøger om et lån, er det derfor smart at have dit MitID ved hånden, så du kan give adgang til Skatteforvaltningen, så vi kan indhente dine seneste lønsedler og årsopgørelse.

Beregn lånet

Det kræver planlægning at optage et forbrugslån uden sikkerhed. Har du brug for 15.000 kroner, så er det måske ikke nødvendigt at låne 50.000 kroner. Tænk over hvor meget du faktisk har brug for, hvor meget du kan klare at betale hver måned og hvor lang tid du har brug for til at betale lånet tilbage. 

De månedlige omkostninger kan du beregne med låneberegneren. Den er ikke nøjagtig, men giver en god indikation af hvad et lån vil koste. Hvis du er i tvivl, kan du indsende en ansøgning om forbrugslån for at se dine specifikke betingelser, så du ved nøjagtig hvor meget, det vil koste dig at optage et forbrugslån.

Skal du have en medansøger?

Hvis du skal have en medansøger på forbrugslånet, er det vigtigt at begge personer opfylder disse minimumskrav. Dette kan også øges chancen for at få et lån med gode betingelser, eftersom långiver ser begges indtægter. Men husk, at du også må have personlig information som CPR-nummer og adgang til seneste lønsedler og årsopgørelse.

Nervøs for at få afslag på et forbrugslån uden sikkerhed?

Første skridt for at få et forbrugslån uden sikkerheder, at du opfylder minimumskravene. Hos re:member er de, at du er fyldt 18 år, har fast indtægt og ikke nogen betalingsanmærkninger. Derudover bliver der udført en individuel kreditvurdering af dig, for at se om ansøgningen kan godkendes.

Er du nervøs for, at du får en dårlig kreditvurdering? Kontakt re:member for at høre om alternativer. Kundeservice kan måske give dig et alternativ i form af et kreditkort, som har andre krav.

Med re:member forbrugslån kan du låne op til 250.000 kroner uden sikkerhed – perfekt for dig der synes, det er på tide at realisere drømmeprojektet. Uanset om du vil sætte i stand, se favoritserierne på et større TV eller ud og rejse. Ansøg om et re:member forbrugslån uden sikkerhed her.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.