Lån til at samle lån

Kort fortalt betyder samlelån at du samler alle dine lån. Du optager ét lån, for at nedbetale de andre lån du har. Stadig flere opdager fordelene ved dette, og optager derfor samlelån for at samle gammel og ikke mindst dyr gæld.

Det er ikke en ualmindelig måde at låne penge på. Måske trænger du til nye møbler eller hårde hvidevarer, eller penge til at reparere bilen – uanset hvad det er, så skal du vide, at du ikke er den eneste. Mange sidder med flere lån, både store og små, og sandsynligheden er stor for at renten er forskellig på de fleste. I nogle tilfælde er lånerenten også højere, end den behøver at være.

Svært at bevare overblik

Når du vælger at låne penge, så er det ofte forbundet med flere gebyrer og månedlige omkostninger. Det kan være der ikke er tale om store beløb, men har du flere lån kan det blive til nogle tusindlapper, hvis du lægger alle udgifterne sammen.

Med flere lån er det let at miste overblikket, og glemmer du at betale dine forpligtelser kan det blive dyrt med betalingspåmindelser. Selv om du betaler disse, så vil de samlede omkostninger for lånet blive endnu større end du havde regnet med – og alt dette kunne være undgået med et bedre overblik over økonomien.

Lån til at samle dine lån hos re:member

Ved at samle små lån, om det så er forbrugslån, kreditkortgæld, handelskontoer eller andre former for afbetalingsordninger, kan du spare betydelige beløb hver måned. Ved at optage et samlelån bliver der også færre afdrag, gebyrer og kreditorer at forholde sig til – noget som giver bedre kontrol og overblik. Pengene du sparer vil give større handlefrihed i familieøkonomien eller kan bruges til hurtigere at nedbetale gæld.

Hos re:member kan du låne op til 250.000 kroner uden sikkerhed. Afhængig af en individuel kreditvurdering kan du få rente fra 6,95 % til 22,45 %.

Ønsker du mere information kan du læse mere om samlelån, og se hvor meget du kan spare på at samle dine lån hos re:member. Det er helt uforpligtende at ansøge om samlelån.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.