Derfor betaler det sig at samle kreditkortgæld i et samlelån

Har du brugt kreditkort til forskellige ting du helst ville undgå at spare op til? Eller måske havde du brug for en ny vaskemaskine nu og her. Der er flere grunde til at benytte sig af kreditkort, men det kan blive dyrt i længden. Hvis du har kreditkortgæld bør du overveje at samle denne gæld i et samlelån.

Det er egentlig det samme at have disse lån, men det du har brug for at vide er, at det kan væres smart at samle din kreditkortgæld i et samlelån. Med et samlelån fra re:member slipper du for alle de forskellige regninger, der dumper ind i netbanken hver måned. Med et samlelån samler du alt på et sted og får kun en faktura at forholde dig til samt et bedre overblik over din økonomi. Samtidig sparer du penge.

Saml kreditkortgæld

Dette betyder i praksis, at du optager et nyt lån for at dække den gamle gæld som ofte består af flere små lån med høj rente, gebyrer og andre mindre gode betingelser. Med et samlelån kan du reducere sådanne omkostninger samtidig med, at du får et bedre overblik over dit pengeforbrug. Du får en betalingsplan tilpasset til dig og din økonomi, noget som gør det nemmere at se hvor mange penge du har tilovers.

Med re:member kan du låne op til 250.000 kroner uden sikkerhed, og renten du får afhænger af en individuel kreditvurdering. Et sådant lån kan gøre det nemmere for dig at håndtere din gæld, og hvis du får et tilbud fra os, så kan du være sikker på, at du får lavere samlede omkostninger.

Husk at det er nogle få kriterier, du skal opfylde for at kunne søge om lånet:

  • 18 års aldersgrænse
  • Krav til fast indtægt
  • Ingen registrerede betalingsanmærkninger

Sådan søger du om samlelån

Udfyld ansøgningsskemaet for samlelån hos re:member, husk at få alle lån og kreditkort med som du ønsker at samle i det nye lån. Du får svar med det samme om ansøgningen er godkendt, afslået eller om den skal behandles manuelt.

Tag kontrol over kreditkort og lån i et samlelån

Med re:member samlelån kan du sikre nedbetaling af din kreditkort på en tryg og sikker måde. Du har fuld kontrol med overskuelig og enkel netbankstjeneste, som re:member tilbyder alle sine kunder.

Har du spørgsmål til hvordan du kan samle din kreditkortgæld, kan du kontakte kundeservice. Tag et smart økonomisk valg og ansøg om samlelån.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.