Sammenligne kreditkort? Dette skal du tænke på

Kreditkortjunglen er stor og der findes et stort udvalg af kreditorer, som tilbyder kreditkort. Mange af disse har samme vilkår og lignende produktegenskaber, men hvis du sammenligner kreditkort, vil der alligevel være nogen som skiller sig ud fra de andre.

Forskellen på hvad forskellige kreditkort tilbyder kan være stor, men alligevel findes der ikke et kort, der passer til alle forbrugere. Vi har forskellige behov og præferencer. Ved at sammenligne kreditkort kan du finde det kreditkort, der passer dig bedst. Vi har lavet en oversigt over, hvad du bør kigge efter.

Dette bør du se efter, når du skal sammenligne kreditkort

Der kan som nævnt være store forskelle mellem kreditkort, og derfor bør du se nøje på egenskaber for at finde kortet, som passer bedst til din brug. Når du skal sammenligne kreditkort, bør du kigge på følgende punkter:

Kreditkortets fordele

 • Kreditgrænse
 • Valgfri PIN-kode
 • Rabatter
 • Inkluderede forsikringer og tillægsforsikringer
 • Kreditkortets grad af accept, nationalt og internationalt

Vilkår

 • Konkurrencedygtig rente
 • Kundevenlig tilbagebetaling
 • Priseksempler på renter
 • Gebyrer, afdrag og årlig afgift

Ansøgningsprocessen

 • Krav til ansøger
 • Brugervenligt ansøgningsskema
 • Behandlingstid med svar
 • Ansøgningskrav
 • Nem signering/underskrift
 • Information på hjemmeside
 • Netbank og brugerfunktion, f.eks. app

Sammenlign fordele på kreditkortet

Hvor meget du kan få i kredit varierer hos forskellige udbydere, men til syvende og sidst vil en individuel kreditvurdering bestemme kreditgrænsen du får. Der kan også være forskellig behandlingstid på ansøgninger. Det kan betale sig at vælge en aktør, som har automatisk behandling.

Det anbefales at bruge kreditkort, når du handler på nettet, og det kan derfor betale sig, at sammenligne, hvilke fordele du får med forskellige kreditkort. Er der cash back eller rabatter, hvis du betaler med kreditkortet?

Du skal også huske på, at du gerne skal kunne bruge kreditkortet i både ind- og udland. Derfor er det en fordel, hvis kreditkortet accepteres i butikker, tankstationer, restauranter, hotel og rejsebureauer, udover at du skal kunne hæve kontanter i alle danske og udenlandske automater.

Med et re:member Mastercard kan du få op til 100.000 kroner i kreditgrænse. Du kan vælge din egen PIN-kode med det samme, og hvis du ikke gør det, vil du modtage en tildelt kode med posten, nogle dage efter kreditkortet er modtaget. Den kan du ændre senere, hvis du skulle ønske det.

Er du glad for at rejse, så vil du have glæde af at få rejse- og afbestillingsforsikring inkluderet, når du betaler hele rejsen med kreditkortet. Rejseforsikringen gælder for dig, ægtefæller eller samlever samt hjemmeboende børn op til 23 år.

Du kan også bruge dit re:member Mastercard over 32 millioner steder i verden – medtaget varekøb, online handel og kontanthævning i automater eller banker. Hos re:member er der ingen prisforskel på kontanthævning i Danmark eller udlandet – se efter Mastercard logoet.

Det som adskiller re:member fra konkurrenterne er fordelsprogrammet re:member reward, som  giver dig gode rabatter i mere end 140 online butikker. Faktisk kan du få op 25 % rabat, så der kan være mange penge at spare.

Sammenlign vilkår for kreditkort

Hvilke gebyrer og afdrag du skal betale varierer ud fra hvilket kreditkort du vælger. Derfor betaler det sig at foretage en ordentlig sammenligning. Nogle kreditkort har også en årlig afgift, som skal betales.

Endnu en ting du bør se på, når du sammenligner kreditkort er, hvor lang rentefri betalingsudsættelse du har. Hvor mange dage du har, før der begynder at påløbe renter, kan have stor betydning. Og lånerenten er selvfølgelig vigtig – her er der store forskelle på til og fra renten, men det er en individuel kreditvurdering, som afgør hvilken rente du får.

Med et re:member Mastercard får du op til 52 dages rentefri kredit, og ved forfald kan du vælge at udsætte dele af betalingen, og betale i det tempo som passer for dig og din økonomi. Der er ingen årlig afgift knyttet til kortet – hverken første eller efterfølgende år, og der er heller ikke gebyr ved betaling med kortet i hverken Danmark eller udlandet og ej heller oprettelses- eller fakturagebyr. Du kan også få et gratis ekstrakort.

Her finder du en oversigt med prisliste og vilkår for re:member Mastercard.

Sammenlign ansøgningsproces på kreditkort

Når du sammenligner kreditkort, vil du se, at de fleste kreditorer har krav om, at du har fast indtægt og ingen betalingsanmærkninger. Derudover er aldersgrænsen 18 år for at ansøge om et kreditkort. Brugervenlighed er vigtig. Det at kunne finde information på hjemmesiden eller i en netbank har stor betydning for mange. Der er også mange som foretrækker at have en app at forholde sig til, hvor man kan få fuldstændig oversigt over kreditkortet.

Med re:member Mastercard er ansøgningsprocessen automatisk. Efter du har udfyldt ansøgningsskemaet med den nødvendige information, bliver den sendt til behandling. Baseret på en individuel kreditvurdering og de oplysninger du har sendt ind via ansøgningsskemaet, vil der blive foretaget en vurdering af, om vi kan tilbyde dig et kreditkort eller ej. Det for du besked om på e-mail.

I re:member app’en får du overblik over saldo og dine transaktioner. Du kan også søge om øget kreditgrænse direkte i app’en. Det koster ikke noget at downloade app’en, og du har altid den nyeste opdaterede information.

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.