Få drømmehjemmet med istandsættelse

Nyt køkken, ny terrasse eller nyt bad? Her har vi samlet nyttige artikler og guides, som giver dig gode råd, inden du går i gang med istandsættelse. Mangler du finansiering, kan et forbrugslån fra re:member hjælpe dig med at realisere dine istandsættelses projekter.

Istandsættelse for at øge boligens værdi

Er formålet med din istandsættelse at få den højst mulighed værdistigning af din bolig, så kan ejendomsmæglere ofte give dig nogle gode råd. Mange tilbyder en gratis vurdering, og under gennemgangen kan du spørge til, hvad som bedst vil kunne betalte sig.

Det som imidlertid er står klart er, at et højere godkendt boligareal vil øge værdien. Har du eksempelvis et loft eller en kælder, som kan ombygges til godkendt beboelse, vil det næste garanteret kunne betale sig. En anden mulighed er at bygge et ekstra værelse, hvis du eksempelvis har en stor stue. Hvis du har separat køkken og stor stue, kan det være smart at integrere køkkenet i stuen, og bruge det ledige rum som ekstra værelse.

Kan et enkelt malejob gøre en forskel? Lyse farver gør at boligen virker større og mere luftig.

Istandsæt badeværelse

Badeværelse regnes for at være det dyreste rum at sætte i stand. Derfor er det også desto vigtigere at være omhyggelig, så planerne ikke går i vasken. Er du sløset, kan du få problemer med fugt og råd, og som konsekvens af dette, kan du på sigt få problemer med at sælge boligen.

Når du sætter badeværelse i stand, skal du følge fastsatte krav, der måtte være. Derfor er det en god idé at benytte sig af håndværkere og faglige eksperter, så du ved at arbejde udføres korrekt.

Du kan regne med at prisen for et sådant projekt løber op i 100.000 til 200.000 kroner, selvfølgelig afhængig af hvor meget arbejde du selv udfører. 

Lån til istandsættelse

Trends, slitage og skiftende vejrforhold kan være nogle af årsagerne til, at vi har brug for at istandsætte, men det er ikke alle, som har de nødvendige midler til at få fat på værkstøj og gå i gang med at rive ned og bygge op. Så kan et forbrugslån være et alternativ således, at du kan komme i gang.

Hvad enten det er en ny terrasse til sommeren eller et badeværelse, som står øverst på ønskelisten, så er det ingen grund til at udsætte renoveringsprojektet. Med re:member kan du optage et fleksibelt forbrugslån op til 250.000 kroner – helt uden sikkerhed.