Tips om renovering

Din bolig er helt afgørende for din livskvalitet i hverdagen. Og den kan ofte få et løft gennem renovering af ét eller flere rum. Skal det være et nyt køkken eller måske en ny terrasse? Skal badeværelset friskes op, så det lever op til moderne krav og bekvemmelighed? De fleste går rundt i det daglige og drømmer om at renovere. Læs vores tips til renovering her.

Danskerne poster mange penge i deres boliger, fordi det gør en forskel, hvad vi omgiver os med. Ofte kan ny indretning også gøre boligen mere energivenlig, så du sparer penge i det lange løb. Hvis du gør det med omtanke, kan det endda være med til at sælge din bolig hurtigere eller til en højere pris, når du en dag skal flytte. Men hvordan med finansieringen?

Forbrugslån til renoveringsprojekter

Uanset om du selv trækker i arbejdstøjet og laver alting fra bunden, eller du skal have håndværkere til opgaven, kan en renovering hurtigt koste nogle penge. Samtidig kan det være en fordel at gå i gang hurtigst muligt, hvis der fx er tale om slitage, der koster på energikontoen. I det tilfælde kan det være fornuftigt at overveje et forbrugslån til finansieringen, så du kan komme i gang og betale tilbage i den takt, du selv ønsker det. Hos re:member kan du fx låne helt op til 250.000 kr. uden at stille sikkerhed. Når vi har de nødvendige oplysninger fra dig, får du hurtigt et svar, og er det et ja, får du pengene efter kort tid.

Renovering af boligens badeværelse

Få en god begyndelse på dagen i et nyrenoveret badeværelse med ny sanitet, vandbesparende armaturer og klinker i nyt og moderne design. Her er det værd at huske, at en renovering kan øge boligens værdi, men hvis den ikke er korrekt udført, kan det trække ned. Renovering af dine vådrum er nemlig underlagt en lang række krav og byggeregler, og derfor er det på lige netop dette punkt vigtigt at få professionel hjælp til opgaven, så du fremover kan tage bad sikkert og trygt. Når du får tilbud fra håndværkerne, er det rart at kunne slå til og sætte arbejdet i gang, når prisen stemmer. Et forbrugslån fra re:member giver dig handlefrihed og er værd at overveje, hvis dine renoveringsplaner omfatter boligens badeværelse.

De gode håndværkere til renoveringen

Skal du bruge bistand fra håndværkere til at gøre dine køkkendrømme til virkelighed, udvide terrassen eller forvandle det gamle badeværelse, er det også godt at have finansieringen på plads. Du er nemlig ikke den eneste, der kan se en ny og bedre bolig for sit indre blik. Der er rift om de gode håndværkere i disse år, og har du et godt samarbejde med en håndværker, du stoler på, er det en god idé at holde fast. Har du sikret dig et forbrugslån, er finansieringen på plads, og du kan hellige dig dine planer i et tempo, der passer alle parter.

Brug låneberegneren til forbrugslån

Du skal gøre dig nogle overvejelser om, hvilke planer du gerne vil føre ud i livet, og hvad dit budget cirka vil være. Dernæst kan du bruge vores låneberegner til at se, hvor meget du kan låne, over hvor lang tid det kan tilbagebetales, og hvad dine samlede omkostninger bliver. Hos re:member tilbyder vi forbrugslån på transparente vilkår, og når du har besluttet dig, tager det kun få minutter at ansøge.

Ansøg om forbrugslån

 

Priseksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.