stilarter-køkken.jpg

Spændende stilarter i køkkenet

Skal du have nyt køkken, men er i tvivl om, hvilken stil, der passer bedst ind i din bolig? Moderne, retro eller landligt – re:member giver dig idéer til indretning af køkkenet.

Moderne, nyt køkken

En moderne stil er ofte forbundet med enkle og minimalistiske linjer, alt i hvidt og med blanke overflader. Hvidt lyser op og giver et elegant udtryk, men hvis du ønsker dig et nyt køkken, som skiller sig ud, kan du bryde rummet op med en kontrastvæg i f.eks. orange eller rød.

Hvis du skal lave et nyt køkken i en gammel bygning, er der en stor chance for, at du kan skrabe malingen eller tapetet af og lade de bare murstensvægge give køkkenet et unikt særpræg. Der findes også mange fine tapeter og malinger, som ser ud som betonvægge og kan fungere som et godt alternativ til bare vægge, hvis du bor i et nyere hus eller lejlighed.

Et moderne køkken kan også have nostalgiske elementer. Tag på loppemarked, i genbrugsbutik, eller kig på dba.dk (Den Blå Avis), og find en krydderihylde eller nogle gamle skabslåger, som du kan pifte op med lidt maling eller lak. Gamle møbler giver rummet personlighed og særpræg.

Retrokøkken

Retrostilen er blevet mere og mere populær de seneste år, og magasinet RETRO blev lanceret i december 2015. I bladet finder du inspiration til indretning med klare farver, pastelfarver og teaktræsmøbler, som blandt andet kendetegner stilen fra 1950-1970.

Det er ikke kun hipsterne, der har forelsket sig i denne stil. Ofte ser vi, at typiske retro- elementer sniger sig ind i boliger med en anden stilart. SMEG-køleskabet er et godt eksempel på dette. Køleskabet fra 1950’erne er populært i både whiskeybæltet og hos hipsterne i det indre København.

Bondekøkken

Selvom den lidt kolde, moderne stil har vundet indpas i mange hjem, er der fortsat mange, som holder sig til den varme og hyggelige indretningsstil – og hvad er mere hyggeligt end et bondekøkken med lyse farver, masser af træ, brændeovn og en hyggelig spisekrog?

Hvis der er plads til et spisebord midt i rummet, bliver det let til hjemmets samlingspunkt. Kvalitetsmøbler i en gammel stil kan tilføre rummet sjæl, og er samtidig en god kontrast til de moderne hvidevarer.

Du kan også kombinere den landlige stil med moderne detaljer. Hvis du har et lyst køkken med meget træværk, kan du for eksempel vælge et komfur i sort for at skabe kontrast i rummet, men bibeholde den nostalgiske stil.

Se her for flere tips til at skabe dit drømmekøkken.

Realisér din køkkendrøm

Renoveringer er dyre, og ofte dyrere end forventet. Sørg for at undersøge, hvilke krav der stilles til et nyt køkken, og hvad det vil koste at opfylde disse krav. 

Af samme årsag er der mange som optager et forbrugslån. Med et forbrugslån fra re:member kan du låne op til 250.000 kroner uden sikkerhed. Dette betyder, at du, hvis lånet bliver bevilget, får pengene indsat på din konto med det samme, i nogle tilfælde kan du have pengene samme dag.

Brug låneberegneren til at se, hvor meget du kan låne, eller søg om et forbrugslån i dag.

Held og lykke med dit nye køkken.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.