forbrugslan-spar-meget.jpg

Tjek, hvor meget du kan låne med vores låneberegner

Nogen gange har man brug for lidt flere penge at gøre godt med, uanset om det drejer sig om at købe et nyt køleskab eller renovering af køkkenet, og et forbrugslån uden sikkerhed kan tit være den bedste løsning.

Ved hjælp af vores låneberegner kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvor meget du skal betale i månedlige afdrag for et forbrugslån fra re:member uden sikkerhed. Det er vigtigt for os at være en ansvarlig udlåner, og af samme årsag anbefaler vi, at du gennemgår din økonomi grundigt, før du ansøger om et forbrugslån uden sikkerhed fra re:member. Du kan låne fra 10.0000 til 250.000 kroner af os uden at stille sikkerhed for lånebeløbet.

Hvordan fungerer en låneberegner?

Vores låneberegner er nem at bruge, og ved at justere på to parametre, hhv. lånebeløbet og ønsket afdragsperiode, kan du se, hvad lånet vil koste dig hver måned med forskellige rentesatser. Renten på dit lån afhænger af en individuel kreditvurdering, men re:member tilbyder forbrugslån uden sikkerhed til renter på 6,95 % til 22,45 % p.a. Du kan søge om et forbrugslån direkte via vores hjemmeside.

Kortere afdragsperiode

Afdragsperioden for forbrugslån uden sikkerhed er kortere end for eksempelvis et huslån. Perioden er 1-15 år, men afhænger af blandt andet af lånebeløbet og din evne til at afdrage lånet. Et forbrugslån uden sikkerhed fra re:member giver dig en overskuelig plan for afdrag i hele låneperioden, og du kan afdrage mere hver måned, end planen siger, ligesom du kan indfri hele lånet på én gang uden ekstra omkostninger. Det er op til dig.

Hurtig behandlingstid på låneansøgningen

Hvis du vælger at optage et forbrugslån uden sikkerhed hos os for at realisere dit projekt såsom boligrenovering, køb af ny bil eller en længe ventet ferie med dine nærmeste, kan vi love, at du får pengene ind på din konto hurtigt og ofte hurtigere, end hvis du optager et lån i banken.

re:member forbrugslån giver dig mange fordele

Ønsker du at låne et engangsbeløb til konsolidering af andre dyre lån eller kreditordninger og dermed få et bedre overblik og en bedre struktur på din økonomi, er et forbrugslån fra re:member løsningen.

  • En overskuelig afdragsordning hjælper dig med at betale gælden af hurtigere.

  • Du får en mere forudsigelig økonomi, idet du ved præcist, hvor meget du skal afdrage hver måned.

  • Du får færre kreditorer at forholde dig og oftest lavere månedlige udgifter

Brug vores låneberegner nu, og find ud af, hvor meget du kan låne. 

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.