forbrugslan-uden-sikkerhed.jpg

Nu kan du få et lån uden sikkerhed

Et forbrugslån kan være løsningen, hvis du befinder dig i en situation, hvor du har brug for lidt ekstra penge snarest muligt – hvad enten opvaskemaskinen er holdt op med at virke, eller bilen skal repareres.

Da et forbrugslån som oftest bruges til netop forbrug, er det nærmest umuligt for udlåner at tage sikkerhed i håndfaste objekter, som pengene bruges til. Tit er både hus, sommerhus og bil allerede belånt, og derfor kan et lån uden sikkerhed være den bedste løsning til situationer, hvor du har brug for penge her og nu.

Hos re:member kan du låne fra 10.000 til 250.000 kroner, og du behøver ikke at stille nogen form for sikkerhed for lånebeløbet. Renten afhænger af en individuel kreditvurdering, men renten vil ligge mellem 7,30 % og 22,45 % p.a. Grunden til, at et forbrugslån har en højere rente end for eksempel et hus- eller billån, skyldes, at vi ikke har nogen form for sikkerhed for det beløb, som vi udlåner. Renten vil dog oftest være lavere end på kreditkort.

Hvad skal der til for at få bevilget et lån uden sikkerhed?

For at få bevilget et lån uden sikkerhed fra re:member skal du først og fremmest være 18 år, men du skal desuden fremvise din seneste lønseddel samt en kopi af din årsopgørelse. Derudover bør du fortælle os, hvor meget du ønsker at låne, og hvad du vil bruge pengene til. Du kan nemt finde ud af, hvor meget du skal betale hver måned ved hjælp af vores låneberegner. Vi anbefaler, at du gennemgår din økonomi, før du ansøger om et lån uden sikkerhed, for at være sikker på, at du har råd til at betale de månedlige afdrag på forbrugslånet. Som ansvarlig udlåner er det derfor vigtigt for os, at du ikke låner over evne eller har problemer med overholde afdrag gennem hele låneperioden.

Begrænsninger og muligheder med et lån uden sikkerhed

Hvis du får din låneansøgning godkendt, men vi ikke kan låne dig det ønskede beløb, vil du få tilbudt at låne et lavere beløb, og det er op til dig, om du vil optage lånet. Vi kan ikke love, at du får pengene ind på din konto med det samme, men vi kan garantere, at behandlingstiden oftest er kortere end i banken.

Tjek, hvor meget du kan låne ved hjælp af vores låneberegner.

Få forbrugslån uden sikkerhed hos re:member

Ønsker du at låne et engangsbeløb til konsolidering af andre dyre lån eller kreditordninger og dermed få et bedre overblik og en bedre struktur på din økonomi, er et forbrugslån fra re:member løsningen.

  • En overskuelig afdragsordning hjælper dig med at betale gælden af hurtigere.

  • Du får en mere forudsigelig økonomi, idet du ved præcist, hvor meget du skal afdrage hver måned.

  • Du får færre kreditorer at forholde dig til og oftest lavere månedlige udgifter.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.