forbrugslan-lan-penge.jpg

Forbrugslån - Lån penge nu

Er du havnet i en situation, hvor du har brug for at låne penge nu? Det er nemt at søge om et forbrugslån fra re:member, og du får hurtigt svar.

Der kan være mange grunde til, at du havner i en situation, hvor du har brug for at låne penge nu og med det samme. Uforudsete udgifter har en kedelig tendens til at dukke op, når du mindst venter dem. Det er typisk, at bilen bryder sammen, eller at vaskemaskinen holder op med at virke uden varsel – og lige når du har færrest penge at gøre godt med. Det kan også være, at en enestående chance opstår, som du ikke har lyst til at gå glip af – hvad enten det drejer sig om en drømmerejse med én, du holder af, eller muligheden for at købe noget, som du har ønsket dig længe.

Måske er du heller ikke én af dem, som til enhver tid har en reservebeholdning på en anden konto. Hvis du optager et lån i din sædvanlige bank, kan der let gå lidt tid, før pengene kommer ind på din konto, og du skal desuden sandsynligvis stille sikkerhed for det beløb, som du ønsker at låne. Det slipper du helt for med et forbrugslån fra re:member.

Lån penge nu - Hurtigt ind på kontoen

Selvom vi ikke kan love, at du har pengene samme dag, lover vi at behandle din ansøgning hurtigt hvis du vil låne penge nu, og som regel meget hurtigere end i banken. Der er dog nogle kriterier, som skal opfyldes for at få bevilget et forbrugslån hos os. Som ansvarlig udlåner er det vigtigt for os, at du har råd til at betale de månedlige afdrag. Det er derfor en god idé at gennemgå din økonomi grundigt, før du ansøger om et forbrugslån fra re:member.

Hvad skal der til for at få bevilget et forbrugslån?

For at søge om et forbrugslån hos re:member skal du fremvise din seneste lønseddel og en kopi af din årsopgørelse, og du skal desuden være fyldt 18 år. Du skal angive, hvor meget du gerne vil låne, og hvad du påtænker at bruge pengene til. Hos re:memeber kan du låne fra 10.000 til 250.000 kroner uden sikkerhed. Renten afhænger af en individuel kreditvurdering, men ligger mellem 6,95 % og 22,45 % p.a.

For at se, hvor meget du skal afdrage hver måned for at låne det ønskede beløb, kan du tjekke vores låneberegner. Vi lover dig ikke forbrugslånet samme dag, men vi lover at behandle din låneansøgning hurtigst muligt.

Forbrugslån fra re:member giver dig mange fordele

Ønsker du at låne et engangsbeløb til konsolidering af andre dyre lån eller kreditordninger og dermed få et bedre overblik og en bedre struktur på din økonomi, er et forbrugslån fra re:member løsningen:

  • En overskuelig afdragsordning hjælper dig med at betale gælden af hurtigere.

  • Du får en mere forudsigelig økonomi, idet du ved præcist, hvor meget du skal afdrage hver måned.

  • Du får færre kreditorer at forholde dig til og oftest lavere månedlige udgifter.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.