laneberegner-forbrugslan.jpg

Låneberegner - Tjek hvor meget du kan låne

Der er mange fordele ved at ansøge om et forbrugslån fra re:member. Ved hjælp af en låneberegner på vores hjemmeside kan du for eksempel tjekke, hvor meget du kan låne, og hvor meget det vil koste dig i alt, inden du ansøger om et lån. 

Vores låneberegner kan også vise dig, hvad de månedlige afdrag bliver for et ønsket lånebeløb.

Du kan på den måde sikre dig det nødvendige overblik, før du træffer et valg.

Hvordan beregner du, hvor meget et lån vil koste?

Vores låneberegner består af to variabler, du kan justere efter behov:

  • Lånebeløb (fra 10.000 til 250.000 kroner)

  • Afdragsperiode (op til 15 år)

Beregn lån med låneberegneren, og se hvor meget lånet vil komme til at koste – både pr. måned og i alt – baseret på forskellige afdragsperioder og rentesatser (mellem 7,30 % og 22,45 % p.a.).

Du kan også ansøge om et lån direkte fra låneberegneren. Låneberegneren tager ikke højde for dine personlige forhold. Vil du gerne vide nøjagtigt, hvor meget du kan låne og hvilken af de viste rentesatser, vi kan tilbyde dig, beder vi dig sende en ansøgning.

Sammen med ansøgningen skal du sende information om dine indtægter og udgifter. Vi skal bruge din seneste lønseddel, årsopgørelse samt information om stiftet gæld fra realkreditforening, bank osv. Hvis du ikke har en kopi af din årsopgørelse, kan du anvende HentSelv Skat i ansøgningsprocessen.

Nemt og hurtigt

Vi har udviklet et system, som gør det muligt for os at vurdere din låneansøgning både hurtigt og grundigt. Vi sammenholder dine personlige informationer og foretager ud fra det en kreditvurdering.

Du underskriver med MitID, hvilket er med til at give dig svar endnu hurtigere. MitID er unikt for dig og indeholder informationer, som gør det nemmere for os at vurdere ansøgningen. Vi videregiver naturligvis ikke dine oplysninger.

Vi er en ansvarlig udlåner, og vil gerne sikre os, at du har råd til de månedlige afdrag. Hvis forbrugslånet bliver godkendt, sender vi sammen med pengene en overskuelig plan over afdrag gennem hele perioden.

Lånet koster kun 300 kroner i oprettelsesgebyr, og du kan afdrage mere nogle måneder og betale hele lånet af på én gang, uden at det koster ekstra.

Hvorfor vente til i morgen?

Prøv vores låneberegner med det samme. Se dine muligheder for forbrugslån, og forestil dig, hvordan det kan opfylde dine drømme og behov. Du skal bare bruge nogle få personlige oplysninger – og hvis du ansøger om et lån nu, lover vi at give dig svar hurtigt.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.