forbrugslan-fa-hurtige-penge.jpg

Få hurtige penge med rigtigt forbrugslån

Hvis du har brug for hurtige penge her og nu og er på udkig efter et forbrugslån, ved du nok allerede, at der findes mange muligheder på udlånsmarkedet, og at det er vigtigt, at du tjekker lånebetingelserne grundigt, før du træffer dit valg.

re:member tilbyder forbrugslån fra 10.000 op til 250.000 kroner uden sikkerhed. Rentesatsen afgøres på grundlag af en individuel kreditvurdering, men satserne for forbrugslån uden sikkerhed ligger på 6,95 % til 22,45 % p.a.

Kortere afdragsperiode betyder et lavere totalbeløb

Du vælger til en vis grad selv, hvor lang afdragsperioden på dit lån skal være, og det er vigtigt at huske, at jo kortere perioden er, desto lavere vil totalbeløbet på forbrugslånet være. Når du får bevilget et forbrugslån gennem re:memeber, vil du modtage en overskuelig afdragsplan for hele låneperioden. Du kan vælge at afdrage mere på lånet hver måned, end planen anviser, og du kan når som helst indfri hele lånet uden at betale ekstra.

Hurtig behandlingstid

Selvom du får hurtige penge, kan vi ikke love, at pengene er på din konto samme dag, men du vil som oftest modtage dem hurtigere end hvis du ansøgte via banken. Som regel får du svar på ansøgningen samme dag, men i nogle tilfælde har vi for eksempelvis behov for mere information fra dig for at kunne bevilge lånet, og ansøgningen kan derfor tage et par ekstra dage. Når du underskriver med MitID på låneansøgningen, vil pengene være tilgængelige for dig inden kort tid.

Med vores låneberegner kan du nemt tjekke, hvor meget du skal afdrage på lånet hver måned ved at regulere på to forskellige parametre – hhv. lånebeløbet og ønsket afdragsperiode. Du kan også ansøge om et lån direkte fra låneberegneren. Som en ansvarlig udlåner vil vi bede dig om at gennemgå din økonomi grundigt og sikre dig, at du har råd til afdrage på lånet gennem hele låneperioden.

re:member forbrugslån giver dig mange fordele

Ønsker du at låne et engangsbeløb til konsolidering af andre dyre lån eller kreditordninger og dermed få et bedre overblik og en bedre struktur på din økonomi, er re:member løsningen.

  • En overskuelig afdragsordning hjælper dig med at betale gælden af hurtigere.

  • Du får en mere forudsigelig økonomi, idet du ved præcist, hvor meget du skal afdrage hver måned.

  • Du får færre kreditorer at forholde dig til og oftest lavere månedlige udgifter.

Hvis du har brug for hurtige penge, så kan du ansøge om et forbrugslån allerede i dag.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.