hurtiglan-forbrugslan.jpg

Hurtiglån fra re:member?

Hos re:member kan du få et hurtiglån, i form af, at du får hurtigt svar på din låneansøgning, og vi tjekker naturligvis alle detaljer. Andre långivere kan ofte give dig et hurtigt svar, men tilbyder dig samtidigt et forbrugslån til en højere rente. Den højere rente kan skyldes, at de løber en risiko ved at låne penge uden først at lave en grundig vurdering af dine personlige oplysninger.

Vores stærke ejere og deres mangeårige erfaring danner grundlag for en grundig vurdering af din ansøgning. Med re:member kan du få et hurtiglån, uden at det nødvendigvis resluterer i høje renter.

Du kan derfor være sikker på, at din ansøgning bliver behandlet både grundigt og hurtigt med et forbrugslån fra re:member.

Alle veje fører til fodbold 

Mangler du penge her og nu og kunne have brug for et hurtiglån, fordi du har fået en billet til Champions League-finalen på hånden? Champions League er det ypperste, når det gælder fodbold, og så er det rart at kunne slå til med det samme.

Vi kan låne dig op til 250.000 kroner uden sikkerhed, og du kan strække tilbagebetalingen helt op til 15 år. Du kan også vælge at afdrage ekstra, og du kan indfri lånet, uden at det koster ekstra.

Nemt med MitID

Hvis du er i tvivl om, hvor meget lånet vil komme til at koste dig, kan du benytte vores låneberegner til at se, hvilke rentesatser vi kan tilbyde. Satsen afhænger af en personlig kreditvurdering. Renten vil ligge på mellem 6,95 % og 22,45 % p.a.

Du kan trygt underskrive ansøgningen med dit MitID, da vi ikke videregiver dine personlige oplysninger, og du får sandsynligvis svar allerede samme dag. Når du underskriver med dit MitID, er det enklere for os at behandle din ansøgning, da MitID er unikt for dig og indeholder nyttig information.

Hvad venter du på?

Ved hjælp af låneberegneren kan du ansøge om et forbrugslån. Fordi ansøgningen foregår online, kan du ansøge når som helst, og det kræver kun internetadgang og nogle få oplysninger om din økonomi som seneste lønseddel og en kopi af din årsopgørelse.

Lånet koster 300 kroner i oprettelsesgebyr, og selvom vi ikke blander os i hvad du bruger pengene til, beder vi dig alligevel om at oplyse formålet med lånet af lovgivningsmæssige årsager.

Du kan justere de to variabler på lånet, som er op til dig – lånebeløb og afdragsperiode – og det er værd at huske, at især det sidste kan reducere omkostningerne for dig.

Find mere information om lån på hjemmesiden, og ansøg om et lån til din enestående sportsoplevelse her.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.