Lån penge nu til en lav rente

Skal du låne penge her og nu, findes der et attraktivt alternativ til både banker og hurtige SMS-lån: Med et re:member forbrugslån får du fordelene ved hurtig sagsbehandling og kreditgodkendelse kombineret med lave renter og fuld frihed til selv at bestemme løbetid og lånebeløb (fra 10.000 til 250.000 kr.). Du får det bedste af begge verdener, bestemmer selvhvad pengene skal bruges til, og du kan når som helst betale lånet ud, hvis din økonomi ændrer sig.

Derfor kan du låne penge hurtigt

Hos re:member har vi en hurtig og enkel ansøgningsproces, så du på få minutter kan udfylde og indsende en låneansøgning. Vi tager stilling til din ansøgning med det samme og sender dig et svar inden for kort tid. Bliver din ansøgning godkendt, står pengene på din konto indenfor 1-3 dage, og du kan bruge dem til lige det, du har lyst til. Vi har opbygget en smidig sagsbehandling, så du hurtigt kan få dit forbrugslån.

Lån penge til en lav rente

Hos re:member skal du kun betale et oprettelsesgebyr på 300 kr. Gebyret er uafhængigt af, hvor meget du ønsker at låne. Som alle vores andre kunder er du også igennem en kreditvurdering af din tilbagebetalingsevne. Det giver en mindre risiko for os, og derfor kan vi tilbyde dig et forbrugslån til en attraktiv, lav rente. Et lån på 120.000 kr. og en tilbagebetalingstid på 8 år vil koste dig fra 1.637 kr. om måneden. Regn selv videre i vores låneberegner.

Kan du låne uden kreditvurdering?

Nej, hos re:member tilbyder vi ikke lån uden kreditvurdering. Det ville indebære en alt for stor risiko for tab, og det ville vi kun være i stand til at dække ind via en højere rente. Du skal ikke stille sikkerhed, for vi anser kreditvurderingen som vores sikkerhed for, at du kan betale dit lån tilbage. Ændrer din økonomi sig, er du i øvrigt velkommen til at betale dit lån ud – uden ekstra omkostninger.

Bil, bolig, rejse – lån penge til dét du vil

En af de største fordele ved forbrugslån er din valgfrihed. Du kan selv bestemme lånebeløb og løbetid. Og du bestemmer selv, hvordan pengene skal bruges, når du skal have opfyldt dine projekter og idéer. Skal bilen skiftes til en nyere og mere miljøvenlig model? Skal din bolig have en tiltrængt renovering, så den står knivskarpt? Eller er du ved at planlægge en rejse, når grænserne igen er åbne? Det er helt op til dig, hvordan du vil højne din livskvalitet med et forbrugslån.

Du låner penge online nemt og hurtigt

Din handlefrihed begynder med låneberegneren, hvor du kan vælge lånebeløb og løbetid. Dernæst udfylder du en låneansøgning, som kun tager få minutter. Vi sikrer dig en smidig og hurtig sagsbehandling, så du får et hurtigt svar, og allerede efter 1-3 dage kan pengene stå på din konto. Det koster kun 300 kr. i etableringsgebyr.

Lån penge hos re:member

Vælger du at låne penge hos re:member, bestemmer du som nævnt selv beløb og låneperiode. Du kan til enhver tid betale lånet ud, hvis det passer bedre med din privatøkonomi. Og så er det stærke kræfter, der står bag. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som blev stiftet af Barclays og Swedbank i 2005. Det giver yderligere tryghed.

Spørgsmål og svar om forbrugslån

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.