kviklan-smartlan.jpg

Kviklån eller smartlån

Med et forbrugslån fra re:member er du altid i trygge hænder. Det kan være fristende at ansøge om et kviklån eller SMS-lån, da du ofte får pengene samme dag. Men baggrunden for det hurtige svar er som regel, at de foretager en hurtig kreditvurdering.

Du kommer til at betale for et hurtigt svar i det lange løb, da firmaerne bag kviklån og SMS-lån oftest tager en højere rente for at dække den risiko, de løber ved at tilbyde penge uden en grundig kreditvurdering.

Hos re:member får du et hurtigt svar, men også en grundig kreditvurdering, som er baseret på dine personlige oplysninger.

Det er smart

Vi kan oftest give dig et hurtigere svar end banken og samtidig bedre lånebetingelser end med et kviklån eller SMS-lån, fordi vi hos re:member har udviklet et effektivt system, som gør det muligt for os at vurdere din låneansøgning både grundigt og hurtigt.

Godt nok skal du vente lidt længere på svar end med et kviklån eller SMS-lån, men til gengæld kan vi sandsynligvis tilbyde en bedre rente og kun 300 kroner i oprettelsesgebyr. Vi er en ansvarlig udlåner og ønsker at sikre os, at du har råd til at afdrage lånet.

Vi beder dig om at sende information om dine indtægter og udgifter sammen med din ansøgning i form af din seneste lønseddel, årsopgørelse samt information om gæld fra realkreditforeninger, bank osv. Du kan enten anvende HentSelv Skat eller uploade dokumentationen elektronisk.

På baggrund af dine individuelle oplysninger foretager vi en kreditvurdering.

Hvis du vil øge dine chancer for at få et lån godkendt, kan du vælge at have en medansøger. Hos re:member er det muligt at have to ansøgere på ét lån, og behandlingen af låneansøgningen bygger på kreditvurderinger af jer begge to.

Frihed til at gøre det, du vil

Du er i førersædet, når det gælder dit forbrugslån. Du kan bestemme afdragsperioden (op til 15 år), hvor meget du vil låne (op til 250.000 kroner). Derudover har du friheden til at afdrage ekstra, og du kan indfri lånet, når du vil – uden ekstra omkostninger.

Du får et endnu hurtigere svar, når du benytter dit MitID. Med MitID får vi automatisk nyttige informationer, der gør det lettere for os at behandle låneansøgningen. Og vi videregiver naturligvis ikke dine oplysninger.

Har du stadig spørgsmål?

Find mere information samt låneberegneren på hjemmesiden. Med låneberegneren kan du få overblik over de månedlige afdrag og lånets totale omkostninger, inden du sender en ansøgning af sted. 

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.