Hvad koster det at låne?

Et forbrugslån fra re:member er din genvej til større handlefrihed, uden at du skal stille sikkerhed, og uden at du skal vente lang tid på at få svar fra banken. Du kan låne fra 10.000 til 250.000 kr., og du kan bruge pengene på, hvad du vil. Men hvor meget koster det dig at låne? Hvor lang tid kan du afdrage over, og hvad med oprettelsesgebyr?

Hvad koster et forbrugslån?

De totale omkostninger forbundet med dit forbrugslån afhænger af tre ting – lånebeløb, afdragsperiode og renter. Du kan låne fra 10.000 til 250.000 kr. hos re:member, og du kan vælge en afdragsperiode på lånet på helt op til 15 år. De konkrete beløb kan du nemt regne ud i vores låneberegner, hvor du selv kan vælge beløb og afdragsperiode.

Er der andre omkostninger?

Hos re:member koster selve oprettelsen af lån kun et oprettelsesgebyr på 300 kr. – vel at mærke uanset lånets størrelse. Der kommer ikke andre gebyrer på lånet, som derfor ikke bliver 'spist op' af uventede omkostninger – ikke engang et fakturagebyr på betalingen via Betalingsservice, som er obligatorisk.

Hvad skal jeg betale pr. måned?

Renten på dit forbrugslån afhænger af en individuel kreditvurdering af din tilbagebetalingsevne. Den er helt individuel, men er sat i system i form af en smidig proces, der sikrer dig et hurtigt svar på din ansøgning. Et lån på 120.000 kr. og en tilbagebetalingstid på 8 år vil koste dig fra 1.637 kr. om måneden. Du kan selv regne på mulighederne i vores låneberegner.

Hvad koster det at låne afdragsfrit?

Som navnet indikerer, indebærer afdragsfrihed, at du ikke betaler afdrag på dit forbrugslån i en given periode, men udelukkende renter og gebyrer. Det kan være relevant, hvis du ved, at din økonomi vil ændre sig senere, når du skal tilbagebetale lånet. Det vil dog som oftest gøre den samlede tilbagebetaling dyrere, og derfor har vi valgt ikke at tilbyde afdragsfrihed hos re:member.

Dine fordele hos re:member

Du skal ikke give køb på din frihed, når du optager et forbrugslån. Vælger du et lån fra re:member, bestemmer du selv beløb og låneperiode. Du får hurtigt svar på din ansøgning og gebyret til oprettelse er kun 300 kr. Endelig er det værd at nævne, at du til enhver tid kan betale lånet ud, hvis det passer bedre med din privatøkonomi.

Har du stadig spørgsmål om hvad det koster at låne?

Brug vores låneberegner til at beregne, hvad det koster at låne. Med låneberegneren kan du få overblik over de månedlige afdrag og lånets totale omkostninger, inden du sender en ansøgning af sted. 

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.