Hvor meget kan jeg låne?

Nogle gange får vi behov for lidt ekstra penge i hverdagen. Det kan være pludseligt opståede udgifter, eller at vi endelig ønsker at udskifte bilen eller renovere boligen. Så kan et forbrugslån være løsningen, men hvor meget kan du låne?

Vil du søge om forbrugslån fra re:member, er der nogle enkelte minimumskriterier, du skal opfylde. For det første skal du være over 18 år. Du skal også have en fast indtægt. Derudover er det vigtigt, at du ikke har nogen registrerede betalingsrestancer hos fx RKI eller igangværende inkassosager.

Her kan du læse om, hvad et inkassovarsel er.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos re:member kan du ansøge om at låne fra 10.000 til 250.000 kroner uden sikkerhed. Men selv om du taster det ønskede beløb ind i ansøgningsskemaet, er det ikke sådan, at du automatisk får det.

Når du vælger at ansøge om kreditkort eller forbrugslån, gennemfører vi en kreditvurdering for at vurdere din betalingsevne. Det er denne kreditscore, der afgør, om du får bevilget det ønskede lånebeløb og til hvilken rente.

Enkelte låneansøgere får bevilget et lavere beløb end ønsket baseret på den individuelle kreditvurdering af økonomien. Uanset hvilket lånetilbud du får, er det uforpligtende, og du kan sige nej, hvis du ønsker det.

Hvad hvis jeg får afslag?

Får du afslag på din låneansøgning, betyder det ikke nødvendigvis, at du er en dårlig betaler. Det kan ganske enkelt betyde, at vi pga. vores udlånspraksis og den tilgængelige information, desværre ikke kan godkende din ansøgning. Har du spørgsmål vedrørende din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os.

Se også vores liste med spørgsmål og svar om forbrugslån her.

Forbrugslån fra re:member

Hos re:member kan du som nævnt ansøge om at låne fra 10.000 til 250.000 kroner. Pengene, du får bevilget, kan du bruge til lige præcis det, du ønsker. 

Er du stadig nysgerrig efter, hvor meget du kan låne, kan du benytte dig af vores låneberegner for at se, hvor meget lånet koster dig i alt og pr. måned. Du kan derudover se, hvordan lånebeløb og ønsket tilbagebetalingstid påvirker månedsraterne. Her kan du indsende en uforpligtende ansøgning om forbrugslån fra re:member.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.