lan-penge1.jpg

Lån let - Ekstra penge her og nu

Har du længe gået rundt og drømt om at renovere din bolig? Eller måske har du brug for en ny seng, sofa eller en velfortjent ferie på en hvid sandstrand? Lån let med forbrugslån fra re:member, vi lover hurtigt svar på din ansøgning.

Det kan nemt tage lang tid at spare op til det, som du godt kunne tænke dig, eller få et lån godkendt i banken. Et fleksibelt lån uden sikkerhed kan være en god løsning, og med et lån fra re:member kan du låne fra 10.000 til 250.000 kroner uden sikkerhed. Renten afhænger af en individuel kreditvurdering. Forbrugslån fra re:member tilbydes til rentesatser fra 6,95 % til 22,45 %.

Lån let og brug pengene på det, du har lyst til

Du kan bruge forbrugslånet til lige netop det, som du har lyst til, og vi kræver ikke sikkerhed i nogen form for ejendom. Vi beder dig dog om at angive, hvad du ønsker at bruge pengene til, i din låneansøgning. Det skyldes loven om hvidvaskning af penge (lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme), som kræver, at vi spørger dig, før du kan få bevilget lån hos os.

Hurtig behandlingstid

Selvom vi ikke kan love, at du vil få pengene samme dag, vil behandlingstiden ofte være kortere end i almindelige banker. Hvis du underskriver med MitID på låneansøgningen, vil pengene være tilgængelige for dig inden for et par dage. Sammen med udbetaling af dit lån får du en overskuelig plan over afdrag for hele låneperioden. Du kan vælge at afdrage mere hver måned, end du behøver iht. planen, og du kan når som helst indfri det totale restbeløb uden at skulle betale ekstra.

Du kan ved hjælp af vores låneberegner på hjemmesiden nemt se, hvor meget du skal afdrage hver måned. Ved at regulere to parametre, hhv. lånebeløbet og ønsket afdragsperiode, kan du finde frem til den løsning, som passer bedst til din økonomi. Du kan også ansøge om et lån direkte fra hjemmesiden.

re:member forbrugslån giver dig mange fordele

Ønsker du at låne et engangsbeløb til konsolidering af andre dyre lån eller kreditordninger og dermed få et bedre overblik og en bedre struktur på din økonomi, er et lån re:member løsningen.

  • En overskuelig afdragsordning hjælper dig med at betale gælden af hurtigere.

  • Du får en mere forudsigelig økonomi, idet du ved præcist, hvor meget du skal afdrage hver måned.

  • Du får færre kreditorer at forholde dig til oftest lavere månedlige udgifter.

Lån let - Ansøg nu.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.