Online shopping

Når du kan få leveret din vare lige til døren, så er det ikke så underligt, at handel på nettet fortsat vokser. re:member giver dig tips til at finde de bedste rabatter på nettet, samt inspiration og gode guides til online shopping.

Danskerne handler mere og mere på nettet – bogstavelig talt er vi ikke længere nødt til at tage hjemmefra for at få fingre i de gode tilbud og varer, vi måtte ønske os. I 2018 brugte vi 129,3 milliarder kroner i netbutikkerne, hvilket svarede til knap en tredjedel af danskernes privatforbrug. Tøj, sko og smykker var det vi købte mest af, mens vi brugte flest penge på at købe rejser.

Praktisk nethandel

Online shopping er ikke en vanskelig sag, men når der er så mange veletablerede netbutikker at vælge i mellem, kan du stadig blive forvirret. Derfor har vi samlet shopping guides, spændende artikler samt tips og gode råd til, hvordan du kan benytte dig af de gode rabatter hos netbutikkerne.

Med nethandel slipper vi for at gå i butikker, vi kan enkelt sammenligne priser på forskellige produkter, og vi nyder godt af at få varen leveret lige til døren.

Mange leverandører tilbyder også gratis fragt og retur på deres varer, noget som gør det lettere at prøve og tage fejl, når du handler på nettet. Du slipper for at tage til indkøbscenteret for at prøve sko, og kort leveringstid gør ventetiden overkommelig.

Det er desuden populært at handle på udenlandske hjemmesider, som ASOS, eBay og Amazon. Når du handler i udenlandske netbutikker uden for EU, så er det en god idé at tænke over, hvad varen koster og sætte sig ind i om du skal betale told og moms.

Populære online butikker for tøj og mode blandt kvinder er sider som asos.com og Nelly.

Fordele med re:member ved online shopping

Med et kreditkort fra re:member kan du handle nu, og betale når det passer dig. re:member tilbyder op til 52 dages renefri kredit, og med fordelsprogrammet re:member reward, kan du benytte dig af gode fordele i form at rabatter og tilbud i en række online butikker. Det gør online shopping både billig og mere praktisk.

Mastercard er verdens mest accepterede kort, og lader dig købe varer og tjenester over 32 millioner steder i hele verden. Hvis du også ønsker at handle over hele verden, kan du ansøge om et re:member Mastercard her.

Log ind og shop via re:member reward for at benytte dig af rabatterne.