Hvilket kreditkort er det bedste i 2021?

Det kan være smart at bruge et kreditkort i mange sammenhænge, om du enten er på rejse, eller du overvejer at handle på nettet. Med så mange valgmuligheder – hvordan vælger du det bedste kreditkort for dig?

I nogle tilfælde kan det være fornuftigt at bruge kreditkort. Det er handel på nettet et godt eksempel på. Kreditkortet giver dig øget tryghed og flere rettigheder, samtidig med at du får større økonomisk frihed. Du kan betale alt tilbage inden forfald og undgå renter, eller du kan vælge at betale dele af beløbet senere. Med det rigtige kreditkort kan du også få endnu flere fordele såsom rabatter og rejseforsikring.

Hvad bør overveje for at finde det bedste kreditkort?

Når du skal ansøge om et kreditkort er der en del tal der tæller – det skal du tjekke, inden du bestemmer dig.

Lang rentefri kredit

Hvor lang rentefri kredit du får på dit kreditkort vil sige, hvor lang tid du kan vente med at betale uden at skulle betale renter. Du bør overveje at vælge et kreditkort med en lang rentefri kredit, så du får mulighed for at udsætte din betaling længst mulig, hvis du skulle ønske det.

Med re:member kreditkort for eksempelvis op til 52 dages rentefri kredit.

Få og lave gebyrer

Her er det nemt at gå i fælden – gebyrer er nemlig et godt eksempel på at ”mange bække som bliver til en stor å”. Gebyrer bidrager også til at ÅOP’en stiger – altså den faktiske omkostning du betaler for kreditkortet. Du bør derfor kigge efter et kort med få og lave gebyrer, specielt på de ting som betyder noget for dig.

Sådanne gebyrer kan være:

  • Årsafgift
  • Administrationsgebyr
  • Papirfaktura
  • Betaling af regninger
  • Kontanthævning i automater

Hvis man tager re:member som et eksempel, så betaler du ingen årsafgift på vores kreditkort. Du betaler ikke noget for din faktura, heller ikke når du er tilmeldt Betalingsservice.

Med re:member Mastercard betaler du ved kontanthævning i automat 2 % (minimum 50 kr.) i gebyr.

Høj kreditramme

På mange kreditkort starter kreditgrænsen fra omkring 5.000 kroner til 100.000 kroner, men også højere. Her er det virkelig vigtigt at pointere, at selvom du har en høj kreditgrænse, skal du selvfølgelig ikke bruge flere penge, end du har råd til at betale tilbage. Alligevel – jo højere din kreditgrænse er, desto mere økonomisk frihed får du, hvis der skulle dukke uforudsete udgifter op.

re:member tilbyder eksempelvis en kreditgrænse på op til 100.000 kroner.

Lavest mulig ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)

Når du skal have et kreditkort, skal du udover at vide hvad den pålydende rente er, også forholde dig til ÅOP’en. ÅOP’en er renten som viser de faktiske omkostning af kreditten inklusiv alle gebyrer, sådan at du nemt kan sammenligne kreditkort (og deres omkostninger) med hinanden.

re:member Mastercard har eksempelvis en ÅOP på 15,95 %.

Forsikring inkluderet

Der er mange som tror at de automatisk har en rejseforsikring inkluderet, når de har et kreditkort – det er ofte ikke tilfældet. Her er det derfor vigtigt, at du tjekker nøje, så du undgår at komme i en uheldig situation.

Som eksempel får du hos re:member inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring, når du betaler hele din rejse med dit re:member Mastercard.

Rabat på handel og i online butikker

Mange kreditkort tilbyder rabatter eller cash back, men disse variere. Også her bør du undersøge hvilke rabatter du får, da der kan være meget at spare ved at vælge rigtigt. Et godt tip til når du handler på nettet er ikke at bruge Dankort/debetkort, men kreditkort – så sikrer du dig bedre mod svindel.

Med re:member får du gennem fordelsprogrammet re:member reward op til 15 % rabat i mere end 125 netbutikker.

re:member Mastercard– det bedste kreditkort for dig?

re:member Mastercard kan altså være det bedste kreditkort for dig, og et du måske overvejer at anskaffe dig i 2021? Hvis du ikke allerede har et kreditkort fra re:member, så kan du ansøge om et re:member Mastercard her.

Her kan du se re:member Mastercards priser og vilkår.

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.