Derfor bør du bruge kreditkort til online shopping

Der er mange gode grunde til at du bør bruge kreditkort, når du handler på nettet. Du sikrer dig bl.a. mod svindel, ved at du får pengene tilbage fra kortudsteder. Men hvilket kreditkort skal du vælge?

Danskerne shopper stadig mere og mere på nettet, men det er alt for få som er klar over hvad der er sikkert kortbrug.

Stikordet er kreditkort. Men hvordan finder du frem i junglen af kreditkort og kortudstedere?

Kreditkort fra re:member

Der er flere grunde til at vælge et kreditkort fra re:member. Der er ingen årsafgift, du får op til 52 dages rentefri betalingsudsættelse, og kreditgrænsen er på hele 100.000 kroner. Planlægger du ferie, kan det betale sig at betale hele rejsen med re:member Mastercard, så er rejse- og afbestillingsforsikring automatisk inkluderet.

Kortet skiller sig også ud fra konkurrenterne med et stort fordelsprogram, som hedder re:member reward. Ved at logge ind via reward og betale med re:member Mastercard, får du rabatter i over 140 netbutikker.

Tilbage til tryg nethandel. Faktum er, at når du betaler med dit Dankort/debetkort, så er det langt sværere at klage, hvis der skulle opstå problemer.

Tryg handel online

Og der er meget som kan ske på nettet. Du kan blive udsat for svindel, fejl på varen eller du modtager ikke det, du har købt. Netbutikken kan også gå konkurs. Har du betalt med kreditkort, kan kortudsteder hjælpe dig med at tage slaget, og du kan få erstattet dit økonomiske tab.

På nettet kan du handle næsten alt mellem og himmel og jord. Du kan shoppe tøj og sko uden, at du skal stå i kø til kassen eller prøverummet. Du kan købe gaver til kæreste, søster, ven, far eller svigermor – du finder stort set alt du leder efter.

Ansøgningsprocessen

For at ansøge om et re:member kreditkort skal du udfylde en ansøgning. Ansøgningen bliver behandlet med det samme, og bliver den godkendt får du kortet med posten inden for 10 hverdage.

Holder du dig til seriøse aktører, er det trygt at handle på nettet. Skulle der alligevel opstå problemer, så er re:member kundeservice klar til at hjælpe dig.

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.