Sådan gør du et kup på Cyber Monday

Mange handelsdrevne traditioner har fundet vejen fra USA. Vi fejrer dage som Valentines Day og Halloween, men nu har Black Friday og Cyber Monday også indtaget Danmark.

Hvert år går amerikanske forbrugere amok på Black Friday for at få fat i det bedste tilbud i butikkerne. Dagen finder sted efter Thanksgiving og er altid på en fredag mellem den 23. og 29. november. Men dette er kun én af tre salgsdage, som er startskuddet til julehandlen i USA – Black Friday, Small Business Saturday og Cyber Monday.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er online handles svar på Black Friday, og er siden 2005 blevet markeret i amerikanske og canadiske online butikker – og senere verden over.

De sidste to år, har der i gennemsnit været 45 % flere tilbud på tøj og 50 % flere på sko, på Cyber Monday end på Black Friday. Eftersom dagene falder lige efter hinanden, kan det være smart at have is i maven og vente at se, om det man ønsker sig bliver sat yderligere ned. Hvis butikkerne oplyser, at tilbuddet vil vare hele weekenden, har du god tid til at handle.

Benyt dig af Cyber Monday tilbud

Ønsker du at benytte dig af de god Cyber Monday tilbud, som forskellige online butikker har at byde på, er der flere ting du bør huske på. re:member har derfor lavet en lille huskeliste til dig:

  • Cyber Monday tilbud lægges for det meste ud, så snart klokken har passeret midnat, og har du planer om at handle hos eksempelvis amerikanske online butikker, så skal du være forberedt på at de mest ivrige online shoppere stiller vækkeuret, for at benytte sig af de bedste tilbud. Eftersom vi tidsmæssigt ligger mindst seks timer foran dem, så er det smart at tjekke ønskede online butikker, så snart du vågner – eller stille vækkeuret til kl. 6, hvis du vil være tidligst ude.
  • Handler du i udenlandske online butikker, så skal du huske at holde dig opdateret på told- og momsafgifter.
  • Hvis det du køber er en julegave, bør du undersøge leveringstiden. Nogle vare kan tage længere tid om at komme frem, specielt hvis du bestiller fra udlandet, og de kan derudover havne i kø for toldekspedition.
  • For at være effektiv, så kan det være smart at oprette en konto hos ønskede online butikker. Derudover kan du spare tid ved på forhånd, at finde varerne du ønsker og gemme dem på en liste, eller markere dem i favoritter.
  • Køber du elektronik – forsikre dig om at det er den nyeste model, som er på tilbud og ikke en ældre udgave.

Spar yderligere på Cyber Monday

Skal du handle i danske modebutikker, skal du huske at benytte dig af fordelsprogrammet re:member reward, hvis du gør det, kan du spare endnu mere oveni Cyber Monday rabatten. Det er helt enkelt, og du skal blot gøre følgende:

  1. For at benytte dig af rabatten, skal du altid gå via re:member reward. Log ind ved at taste de sidste fire cifre på dit re:member Mastercard, din fødselsdato og postnummer.
  2. Derefter vælge du hvilken online butik, du ønsker at handle i. Det kan gøres ved at søge efter butik per kategori, eller ved fritekst i søgefeltet. Når det er gjort, klikker du dig videre til butikkens egen hjemmeside ved at trykke på ”Til butik”.
  3. Du handler som du plejer og betaler med re:member Mastercard. Du får reward rabatten trukket fra på din månedlige faktura. Husk at du ikke får rabat på fragt og øvrige håndteringsomkostninger.

Tjek den fulde oversigt over hvilke online butikker, du får rabatter i med re:member reward.

Hvis du ikke allerede er kunde hos re:member, kan du ansøge om et re:member kreditkort her. Du kan få op til 100.000 kroner i kredit – kortet har intet årligt gebyr, og du får op til 52 dages rentefri kredit.

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.