Start julehandlen med Black Friday

Black Friday markerer starten på julehandlen i USA, men har også fået godt fodfæste i Danmark. re:member giver dig her en indføring i hvad Black Friday er samt gode råd til hvordan, du finder de bedste tilbud.

Hvad er Black Friday

Dagen, som har fået navnet Black Friday, er den vigtigste dag på året for den amerikanske handel, og fungerer som startskuddet til julehandlen. Den finder sted dagen efter Thanksgiving, der altid falder på den fjerde torsdag i november – dermed vil Black Friday altid være på en fredag mellem den 23. og 29 november.

Selv om det ikke er en officiel fridag, holder mange amerikanere fri for at få del i de mange gode tilbud på alt fra tøj til elektronik. Nogle butikker åbner så tidligt som klokken tre om natten, eller tidligere.

Udtrykket opstod oprindelig i 1966 i staten Philadelphia for at beskrive det tunge og forstyrrende trafikkaos denne dag. Det hævdes også at handlen bidrager til overskud, og røde tal bliver til sorte i regnskabet for mange butikker – deraf navnet Black Friday.

Black Friday i Danmark

I lighed med dage som Halloween og Valentines Day, er Black Friday også en amerikansk tradition, som vi har taget til os i Danmark. Virksomheder markedsfører sig på nettet som aldrig før, og det flyder over med gode tilbud, du kan benytte dig af – og det bedste ved det hele? De er ikke mere end et par tastetryk væk. Hvis du har et re:member Mastercard, får du adgang til ekstra gode rabatter via re:member reward, som kommer oveni Black Friday rabatten.

Hvordan gør du et Black Friday kup?

Mange ønsker at være tidligt ude med julegaverne for at slippe for stress op til jul. Black Friday er en udmærket måde at starte julehandlen på. Her er re:members bedste tips til at drage nytte af de gode Black Friday tilbud:

  • Handler du i en fysisk butik, er det smart at tjekke online prisen, så du er sikker på, at der er tale om en ligeså god pris (eller billigere), som den du kan få online.
  • Opret en konto hos de online butikker, du ønske at handle hos. På den måde spare du tid, og går ikke glip af tidsbegrænsede tilbud.
  • Køber du elektronik – forsikre dig om at det er den nyeste model, der er på tilbud og ikke ældre udgaver.
  • Handler du i udenlandske online butikker, skal du huske at holde dig opdateret om told- og momsafgifter.

Spar endnu mere på Black Friday

Hvis du har et kreditkort fra re:member, kan du opnå yderligere rabatter via fordelsprogrammet re:member reward. Reward rabatten kommer oveni eventuelle Black Friday rabatter hos online butikken – bare husk at logge ind via re:member reward og betal med dit re:member Mastercard. Rabatten bliver trukket fra på din næste re:member faktura.

Fordelsprogrammet giver dig gode rabatter i over 140 online butikker. Tjek her for en fuldstændig oversigt over hvilke butikker du får rabatter i via re:member reward.

Hvis du ikke allerede er kunde hos re:member, kan du ansøge om et re:member kreditkort her. Du kan få op til 100.000 kroner i kredit – kortet har intet årligt gebyr, og du får op til 52 dages rentefri kredit.

Læs mere om hvordan du gør et kup på Cyber Monday.

Held og lykke med shoppingen!

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.