Refinansiering

Spar penge ved at samle mindre lån og kreditter i ét lån. Lån op til 250.000 kr. med en nedbetalingstid på op til 15 år.

 

Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 5 år med variabel debitorrente 7,18 % – 21,88 %, er den månedlige ydelse 1.984 kr. – 2.655 kr. De samlede omkostninger udgør 19.022 kr. – 59.273 kr. ÅOP udgør 7,31 % – 22,05 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 119.022 kr. – 159.273 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.

Fordele med refinansering

Ved at samle mindre lån og dyre kreditter i et samlet lån, får du flere fordele - blandt andet:

  • Lavere månedlige omkostninger
  • En samlet faktura
  • Bedre oversigt over økonomien

Med et re:member forbrugslån kan du låne op til 250.000 kr. uden sikkerhed. Du undgår mange afgifter og omkostninger, eftersom du kun betaler ét fast beløb til ét sted. Prøv lånekalkulatoren nedenfor og se hvad et lån kommer til at koste dig.

Lånekalkulator

Lånebeløb

Angiv det beløb, som du ønsker at låne.

Løbetid

Angiv det antal år, som du ønsker at betale lånet tilbage på. Vær opmærksom på, at den månedlige ydelse bliver lavere, hvis du vælger en længere løbetid.

Anslået månedlige omkostninger

Den nøjagtige rente og månedlige omkomstning afgøres ved en individuel kreditvurdering, som foretages i forbindelse med din ansøgning.
 • per måned ved 6,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 9,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 12,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 15,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 19,95 % rente. Totalpris: kr

Prisoversigt forbrugslån

 • Lånestørrelse: fra 10.000 – 250.000 kr.
 • Pålydende rente (variabel): 6,95 % - 19,95 %
 • Løbetid: 1 – 15 år
 • Oprettelsesgebyr: 300 kr.
 • Faktureringsmuligheder: Betalingsservice obligatorisk
 • Fakturagebyr på Betalingsservice: 0 kr.

Se priser og vilkår

Hvad er refinansiering?

Refinansiering er at samle flere smålån i ét større lån. Det vil sige, at du optager et nyt lån, som bruges til at nedbetale alle dine mindre lån og får kun én faktura at forholde dig til.

Samtidig med at du gøre dette, kan du forlænge lånets løbetid over en længere periode. På den måde kan du sænke dine månedlige betalinger, og du får bedre overblik over hvor meget du har betalt – og hvor meget du fortsat skylder.

Hvem kan refinansiere?

Refinansiering kan betale sig i mange forskellige livssituationer, som du måske måtte befinde dig i. Dette omfatter blandt andet hvis du:

 • Har flere dyre lån og kreditter.
 • Ønsker bedre oversigt over økonomien.
 • Ønsker lavere månedlige omkostninger.
 • Ønsker én samlet faktura.

Læs mere om refinansiering

Har du dyre smålån, kreditkortgæld og afbetalingsordninger og er ved at miste overblikket over renter, store månedlige summer og alle gebyrerne på dine forskellige afdrag? I så fald kan refinansiering betale sig.

Overvejer du at søge om forbrugslån?

Går du med planer om at istandsætte køkken, badeværelse eller stue og overvejer at søge om et lån? Med et forbrugslån kan du få hjælp til at realisere drømmeprojektet om istandsættelser derhjemme. Lånet kan du bruge på lige det du vil.

Om refinansiering fra re:member

Lånebeløb: Fra 10.000 til 250.000 kr.
Oprettelsesgebyr:   300 kr.
Pålydende rente (variabel): Fra 6,95 % - 19,95 %
Fakturagebyr (Betalingsservice): 0 kr
Løbetid: 1 - 15 år

Se priser og vilkår


Refinansiering fra en sikker finansiel aktør

EnterCard Danmark, filial af EnterCard Group AB står bag re:member og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Udover refinansiering tilbyder re:member også kreditkort og forbrugslån.

Det er uforpligtende at sende en ansøgning om refinansiering. Hvis du modtager et tilbud, vælger du selv om du vil acceptere det og underskrive aftalen med NemID.

Spørgsmål og svar om refinansiering

Hvor meget kan jeg låne ved refinansiering?

Ønsker du at refinansiere dyre smålån og kreditter, kan du låne fra 10.000 til 250.000 kr. hos os. Du kan sende en uforpligtende ansøgning her. Dit lånebeløb er baseret på en individuel kreditvurdering.

Hvem kan ansøge om refinansiering?

For at ansøge om et lån fra re:member, skal du være over 18 år, have en fast indtægt og derudover forudsætter en godkendelse, at der ikke findes betalingsanmærkninger i dit navn. Dette er mindstekravene.

Derudover foretager vi en individuel kreditvurdering af dig i forhold til behandlingen af din ansøgning.  

Skal jeg stille sikkerhed/kautionist for lånet?

Nej, det behøver du ikke.

re:member forbrugslån/refinansiering er et usikret lån, hvor dette ikke er nødvendigt for at få bevilget et forbrugslån hos os. Det er en personlig kreditvurdering, som bestemmer, om du får godkendt dit forbrugslån, og sikkerhedsstillelse vil dermed ikke påvirke, om din ansøgning bliver godkendt eller ej.

Hvilken rente får jeg?

Renten vil være individuel og fastsættes på baggrund af en kreditvurdering. Vi tilbyder renter (pålydende) fra 6,95 % til 19,95 %. Hvis du vil vide, hvilken rente du får på dit lån, kan du sende en uforpligtende ansøgning. Hvis ansøgningen bliver godkendt, vælger du selv, om du vil acceptere tilbuddet. 

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar med det samme, om din ansøgning er godkendt, afslået eller om vi har brug for yderligere information fra dig.

I nogle tilfælde kan det tage en til tre hverdage, men som regel får du svar med det samme.

Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 5 år med variabel debitorrente 7,18 % – 21,88 %, er den månedlige ydelse 1.984 kr. – 2.655 kr. De samlede omkostninger udgør 19.022 kr. – 59.273 kr. ÅOP udgør 7,31 % – 22,05 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 119.022 kr. – 159.273 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.