Samlelån

Har du gæld og tager en lille søgerunde på nettet over, hvad der betaler sig at gøre med denne gæld, vil du højst sandsynlig støde på det, som kaldes samlelån. Følgende bør du vide, hvis du ønsker at samle gammel gæld, smålån og kreditter.

Med mange kreditkort, forbrugslån og andre smålån, bliver der hurtigt mange udgifter som følge af gebyrer og afdrag oveni terminsbeløbene. Med så mange regninger er det også let at miste overblikket. Har du husket at betale alle, eller gik nogen af regningerne i glemmebogen?

Udover alle beløbene som går til gebyrer og afdrag, kan det også ske at der kommer en betalingspåmindelse eller to – og i værste fald en betalingsanmærkning hvis du ikke betaler regningerne. Det bliver hurtigt dyrt. Derfor kan det betale sig at optage et samlelån og samle alle regningerne i én og samme.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån bruges til at nedbetale andre smålån og kreditkort, så du kun får én kreditor at forholde dig til. Du skylder fortsat samme beløb, men du betaler mindre totalt set.

Du samler altså lån og kreditter. Et samlelån betyder at erstatte eksisterende lån med et nyt lån med nye og bedre betingelser. Det er muligt at gøre dette i din bank eller en ny bank. Hvis du vælger at optage et samlelån fra en ny kreditor, vil lånene, du har i din eksisterende bank, blive indfriet.

Læs også tips til at samle forbrugsgæld her.

Fordele med samlelån

  1. Du kan få en bedre rente og råd med samlelån: Har du smålån og kreditter har disse ofte en ganske høj rente. Ved at samle disse får du lavere totale omkostninger, så du sparer penge.
  2. Du får bedre kontrol med samlelån: Med mange kreditkort og smålån er nemt at miste overblikket. Med et samlelån har du kun én kreditor at forholde dig til, noget som giver bedre kontrol og overblik over privatøkonomien.
  3. Længere løbetid: De forskellige lån, du sidder med, har højst sandsynlig forskellige løbetid. Med et samlelån kan du indfri alle de lån du har, og kun sidde tilbage med ét lån – som har en længere løbetid og overskuelig betalingsplan.

Samlelån hos re:member

Hos re:member har du mulighed for at få bevilget et lån på mellem 10.000 og 250.000 kroner – uden sikkerhed. Med forbrugslån fra re:member er renten ofte lavere end på diverse smålån og kreditordninger.

Er du usikker på om samlelån kan betale sig, kan du prøve vores låneberegner for at se, hvor meget lånet vil koste dig.

Det er helt uforpligtende at ansøge om forbrugslån hos re:member, hvis du ønsker et samlelån.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,55 % – 24,91 %, er den månedlige ydelse 3.815 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 70.419 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,59 % – 24,97 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 320.419 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.