Samlelån uden sikkerhed

Gæld fra forskellige smålån og kreditkort kan begrænse økonomien. Derudover kan en regning her og der være vanskelig at holde styr på. Samlelån uden sikkerhed kan være løsningen, og her kan du læse, hvordan du kan få bedre økonomisk overblik.

De færreste af os har kun et lån. Ofte har vi både hus- og billån samt nogle smålån og kreditkortgæld. Det kan være vanskeligt at holde styr på alt, og det er vigtigt at huske på, at det kan medføre mange kreditorer at forholde sig til, unødvendig høj rente og mange afdrag. Glemmer du overholde betalingerne, kan lånene også ende med at blive meget dyrere end nødvendigt.

Hvad er samlelån uden sikkerhed?

Samlelån betyder, at du optager et nyt lån for, at betale den gæld du har. Det kan være både små og store lån, kreditkortgæld, kontokort og andre afbetalingsordninger. I grove træk betyder samlelån, at det er en omprioritering af et lån med den hensigt at opnå bedre vilkår på eksisterende lån. At det nye lån, du så optager for at nedbetale de andre, er uden sikkerhed, betyder at du ikke behøver at have pant i ejendele såsom f.eks. din bolig.

Læs mere om hvad samlelån er her.

Tre fordele ved samlelån uden sikkerhed fra re:member

Samelån uden sikkerhed fra re:member kan være både praktisk og lønsomt. Her får du tre gode fordele ved samlelån:

1.   Godt overblik

Når du har mange kreditorer at forholde dig til, kan det være vanskeligt at huske alt – måske tror du til og med, at du har betalt en regning men har glemt den. Hvis det sker så bliver lånene endnu dyrere, end de behøver at være.

Du risikerer derudover at få en betalingsanmærkning, hvis du glemmer dine låneforpligtelser og ikke følger op på et inkassovarsel. En betalingsanmærkning kan resulterer i, at du får afslag, når du søger om kredit, lån eller ønsker at tegne et nyt abonnement. Ved at samle lån får du et bedre overblik, da du kun har én kreditor at forholde dig til.

2.   Spare penge

Hvis du har mange smålån og kreditter med høj rente, kan du spare penge  med samlelån. Hvis du ansøger om et samlelån hos re:member, og det bliver godkendt, så vil du få et tilbud, som giver dig bedre betingelser (lavere totale omkostninger).

En stor fordel ved samlelån er, at du kun får et lån at forholde dig til. Ved at samle alle lån og kreditter i et samlet lån, får du færre renter og gebyrer og derved lavere månedlige omkostninger.

Det at samle gæld kan derfor være en god idé, og du kan samle smålån til ét lån og spare alle ekstraudgifterne.

3.   Længere betalingstid

I nogle tilfælde kan du få længere betalingstid ved at søge om samlelån uden sikkerhed. Udover betalingstiden øges, bliver der færre renteudgifter, og du vil få mere økonomisk frihed i hverdagen. Det betaler sig at opsætte en fornuftig betalingsplan således, at du til enhver tid er klar over, hvor mange midler du råder over, og hvor meget du kan betale om måneden.

Læs mere om hvordan du kan samle kreditkortgæld her.

Samlelån uden sikkerhed fra re:member

Hos re:member kan du søge om op til 250.000 kroner i lån for at samle gammel gæld. Rente er mellem 6,95 % og 22,45 %. Hvilken rente du får afhænger af en individuel kreditvurdering. Du vil også få en overskuelig betalingsplan, så du til enhver tid ved, hvad du skal betale. 

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.