Rejsetips - vi har samlet de bedste tips til dig

Det kan være svært at navigere i hvordan man skal forholde sig til forsikringer, kort, udenlandsk valuta og gebyrer når turen går til udlandet. Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du kommer bedst afsted og kan nyde ferien uden bekymringer. Læs med her!

  • Hæv og betal altid i den lokale valuta! Du kan bruge dit re:member Mastercard i hele verden. Det kan næsten altid bedst svare sig, at betale i den lokale valuta.
  • Hæv altid kontanter i de store bankers automater! Når du hæver penge fra en udenlandsk automat, kan der blive pålagt store gebyrer. Derfor anbefaler vi, at du tjekker priserne på kontanthævninger eller udelukkende holder dig til at hæve fra automater, som er ejet af de store banker (dette råd er især til dig, der rejser til USA).
  • Husk at slå dataroaming fra på din smartphone, når du rejser uden for EU! så slipper du for en overraskende stor telefonregning, når du kommer hjem. Husk altid at tjekke satserne på din udbyders hjemmeside.
  • Gem dele af bykortet på din smartphone! Det er muligt at downloade dele af bykortet i Google Maps, så har du altid et kort i lommen og slipper for at bruge din data på at tjekke kortet. Læs mere om hvordan du gør her
  • Betal hele rejsen (fly og hotel) med dit re:member Mastercard! Hvis du betaler rejsen med kortet har du en gratis afbestillingsforsikring (rejseforsikring Basis), hvis du har behovet, kan du tilkøbe rejseforsikring Plus, så er du helt dækket på rejsen, læs mere her
  • Husk, at du kan spare penge på rejsen, når du køber den gennem re:member reward! Et fordelsgrogram til dig med re:member Mastercard. Du finder flere forskellige rejseselskaber. Husk, at logge ind og betale med re:member Mastercard for at opnå rabatten.
  • Fordel det vigtigste tøj i to kufferter, hvis I er flere der rejser sammen! På den måde har I tøj, hvis I skulle miste en af kufferterne under rejsen.
  • Tilføj dit kort til ApplePay! Ved at tilføje dit re:member Mastercard til ApplePay, så behøver du ikke at tage din pung med på tur.
  • Hold øje med dine transaktioner i appen, og skynd dig at lave en indsigelse! Hvis uheldet er ude, så skynd dig at lave en indsigelse!
  • Hav altid mere end et betalingskort med! Det er altid en god idé at have mere end et betalingskort med på ferien (fx Visa og Mastercard) – hav et på dig og et i bankboksen på hotellet, så undgår du at stå uden betalingskort, hvis uheldet skulle være ude. Vidste du, at det er muligt, at søge om et ekstrakort til en anden i husstanden?

Vi håber, at du kan bruge vores rejsetips og ønsker dig en god rejse!

Her har vi samlet vores bedste tips, når du skal på bilferie.