Rejsetips

Ud og rejse? Gør turen nemmere med et kreditkort fra re:member, kortet med inkluderet rejseforsikring og tilbud på rejserelaterede netbutikker.

Bruger du kreditkort fra re:member, kan du drage nytte af fordele, som et almindeligt Dankort ikke kan tilbyde. Vidste du eksempelvis, at rejseforsikring er inkluderet i kreditkortet, hvis du bruger det til at betale mere end 50 % af rejsens pris?

Det stopper ikke der. Hvor du end befinder dig i verden, er re:member Mastercard en praktisk løsning med gunstige betingelser og det omfattende fordelsprogram re:member reward. Du kan med andre ord nyde godt at kortets fordele, allerede før du læner sæderyggen tilbage på vej til din drømmedestination.

Hvad med en weekend i Paris med veninderne, eller måske en fodboldtur til England med gutterne? Mulighederne er mange, og med re:member kan du pakke kufferten og tage af sted. På denne side finder du mange nyttige tips og rejseartikler, både rejseartikler med praktiske tips og spændende inspirationsartikler.

Kreditkort med inkluderet rejseforsikring

Hvem sagde at det er besværligt at anskaffe sig en forsikring? Betaler du 50 % eller mere af rejsen med dit re:member Mastercard, får du automatisk inkluderet rejseforsikring, og den gælder blandt andet ved sygdom, tyveri og svindel.

Det er altid bedst at være forsigtig. Med rejseforsikring kan du føle dig sikker på, at du er i gode hænder, hvis der skulle ske noget, hvor end på kloden du måtte befinde dig. Ifølge statistikker så bliver så mange som én ud af tre syge i løbet af en udenlandsrejse. Det er ikke nødvendigvis alvorlig sygdom, men bliver du syg, når du er ud og rejse, så kan det koste dig dyrt, hvis du ikke er forsikret.

En anden ting er at danskere på rejse bliver frastjålet værdier for mange millioner om året. Uforsigtighed er én ting, men årsagen kan ligeså godt være listige tyve, som snupper din pung, uden du lægger mærke til det før end, du skal til at hæve penge i en hæveautomat. Skulle du være så uheldig at blive udsat for røveri eller tyveri, så er det betryggende at vide, at du har rejseforsikring fra re:member i ryggen.

Rejseforsikringen gælder også ved afbestilling, forsinkelser og forsvundet bagage.

Med et kreditkort fra re:member for du ydermere rabatter i et væld af rejserelaterede netbutikker gennem fordelsprogrammet re:member reward.

Har du ikke kreditkort fra re:member, kan du ansøge om det her.