Sammenligning af kviklån og forbrugslån

Der findes i dag mange forskellige måder at låne penge på. Men hvad er egentlig forskellen på et kviklån og et forbrugslån? Hvordan ved du, hvad som passer dig bedst? Her får du en sammenligning af kviklån og kan læse om forskellen på forbrugslån og kviklån.

Et kviklån, også nogen gange omtalt som SMS-lån, er forskellige betegnelser for små korte lån, som du søger om via Internet eller telefon. Mange vælger dette alternativ, når de hurtigt skal bruge penge til at finansiere en uforudset udgift, som at bilen går i stykker, eller du ikke har mulighed for at arbejde som normalt.

Forbrugslån eller kviklån?

Både forbrugslån og kviklån er forskellige former for såkaldte blankolån, hvilket betyder, at lånene er tiltænkt private, og at der ikke kræves sikkerhed for at få lånet bevilget. Der findes dog stadig nogle forskelle mellem dem.

Et kviklån har som regel en noget kortet løbetid, omkring 1-2 år, mens visse forbrugslån kan have løbetid på op til 15 år. Banker der bevilger forbrugslån har også mulighed for at tilbyde noget højere lånebeløb end de kreditgivere, der tilbyder kviklån.

Kravene til dig som låntager er lidt lavere, når du ansøger om et kviklån. Det er dog værd at tænkte på, at et kviklån ofte har en betydelig højere rente end et forbrugslån, hvilket meget nemt kan blive til store summer i sidste ende

Personlige forbrugslån hos re:member

Hvis du søger om et forbrugslån hos re:member, så får du altid et lån, der er skræddersyet til dig og din økonomi. Dette er for at du altid har fuld kontrol over dine betalinger. I vores låneberegner kan du nemt sammenligne forskellige beløb og løbetider for at se, hvad din endelige gæld vil landet på.

Hos re:member kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 250.000 kroner med en løbetid på op til 15 år. Renten er fra 6,95 % til 22,45 %, og hvilken rente du får afhænger af en individuel kreditvurdering.  Du indsender nemt din ansøgning online og får direkte svar. Eftersom din ansøgning ikke er bindende, vælger du selv, om du vil gå videre og acceptere dit lånetilbud eller ej. Hvis dit lån bliver bevilget, så har du pengene på din konto indenfor 2-3 hverdage.

Læs også om lån uden kreditvurdering her.

Hvem kan søge om et forbrugslån?

For at kunne få bevilget et lån hos re:member, skal du opfylde følgende krav:

  • Du skal være mindst 18 år
  • Du skal have en minimumsindkomst på 120.000 kroner
  • Du må ikke have nogen betalingsanmærkninger

Hvis du har en betalingsanmærkning, kan du få afslag på din ansøgning, men for hver ansøgning foretages en individuel kreditvurdering for at se, hvordan din nuværende betalingsevne ser ud. Hvis du har svært ved at blive godkendt til et lån, kan du søge sammen med nogen, og derigennem øge din kreditværdighed. I skal da begge opfylde minimuskravene for forbrugslån.

Læs mere om forbrugslån fra re:member, se hvad dine samlede omkostninger ville være og ansøg nemt her.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.