Istandsættelse

Nyt køkken, ny terrasse eller nyt badeværelse? Med et forbrugslån fra re:member kan du få hjælp til at realisere drømmen om at renovere din bolig. Flere og flere danskere vælger at renovere deres hjem, og vi bruger hvert år millioner på at istandsætte vores hjem – både inde og ude.

Forbrugslån til istandsættelse

Trends, slid og skiftende vejrforhold er nogle af årsagerne til behovet for at renovere, men ikke alle har muligheden for at gribe værktøjet og gå i gang. Så kan et forbrugslån være en mulighed for at komme i gang!

Uanset om det er terrassen eller badeværelset, som står øverst på ønskesedlen, er der ingen grund til at udskyde drømmeprojektet. Med re:member kan du få et fleksibelt forbrugslån på op til 250.000 kroner uden sikkerhed.

Søger du i dag, for du som regel direkte svar om din ansøgning er godkendt, afslået eller om vi har brug for mere information fra dig. Nogle dage senere kan du have pengene på kontoen, og så er det bare at finde inspirationen og sætte gang i renoveringen.

Istandsættelse af badeværelse

Badeværelse er ikke bare det dyreste rum at sætte i stand men også det sværeste. Laver du fejl eller sjusker, kan du få problemer med fugt og skimmel, noget som også kan blive et problem, hvis du vil sælge din bolig senere hen.

Når du skal renovere badeværelse, skal du være ekstra nøje med at følge de tekniske byggeregler, der gælder for vådrum, hvilket kræver stor faglig viden på flere områder. Derfor er det vigtigt at få professionel hjælp af håndværkere, hvor det kræves for at sikre, at arbejdet bliver udført korrekt.

Du kan forvente at prisen for et sådant projekt lander på mellem 100.000 og 200.000 kroner, selvfølgelig afhængig af hvor meget du skal renovere, og om du laver meget af arbejdet selv eller ej.

Behøver du økonomisk hjælp til at begynde istandsættelse?

Med re:member forbrugslån kan du begynde at planlægge istandsættelsen, du længe har drømt om, allerede i morgen. Lånet kan tilbagebetales over 15 år, og du kan når som helst betale hele lånet tilbage uden ekstra omkostninger.

Jo kortere løbetid du vælger, desto lavere bliver de totale omkostninger for dit lån. Benyt vores låneberegner for at se, hvor meget du kan låne og samtidig skræddersy et forbrugslån til dine behov.

Du indtaster blot løbetiden og hvilket lånebeløb, du er interesseret i – resten klarer vi så du hurtigt kan få svar.

Ansøg om forbrugslån.