Har du brug for penge til istandsættelse?

Skal du istandsætte badeværelse eller renovere dit køkken? Store istandsættelsesprojekter er ofte dyre, og er derfor en af de mest almindelige grunde til, at danskere vil låne penge. Et fleksibelt forbrugslån kan give dig muligheden for at realisere dit projekt.

Låne penge til istandsættelse

Skal du sætte nyt køkken op, renovere det gamle eller istandsætte badet? Uanset om du har store eller små planer om istandsættelse, så kan det være smart med en ekstra buffer. Med et forbrugslån fra re:member kan du låne penge til dit projekt.

Køkken og bad er dyre at istandsætte, og det kan en udfordring at få sparet op til dette. Selv om du gør meget af arbejdet selv, er der flere ting du skal have håndværkere til at ordne for dig. Det skal du også huske at afsætte penge til.

Mange laver fejl under istandsættelse

Selvom det lader til at danskerne foretager masser af istandsættelse, så er der faktisk mange os, som får lavet fejl. De fleste vælger at male vægge og tapetsere, købe nye møbler eller udskifte døre, mens større og mere kostbare ting så som dårlige rør, køkken og bad, forbliver som det er. Da er der risiko for, at det bliver både slidt og faldefærdigt.

Et nyistandsat rum siger ingenting om boligens egentlige standard. Derfor er det smart, hvis du vælger at investere i de store projekter. Det vil også øge værdien af huset eller lejligheden, og du vil mest sandsynligt tjene på det i længden.

Kredittjek

Et individuelt kredittjek vil være med til at afgøre, om du får et forbrugslån fra re:member. Denne vil også afgøre hvilken rente du får. Renten ligger mellem 6,95 % og 22,45 %.

Brug låneberegneren for et enkelt overblik over beløbet, løbetiden og hvilke rentesatser som findes. Således kan du se hvad der vil være det bedste alternativ for dig.

Ansøg om et forbrugslån fra re:member her og realiser dit næste projekt.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.