store logotyp

1. Hotels.com

Hotels.com er en førende udbyder af hotelværelser på verdensplan og tilbyder reservationstjenester gennem sit eget netværk af hjemmesider og callcentre.

Med mere end hundredtusindvis overnatningssteder på verdensplan har Hotels.com et af de største udbud af overnatningssteder på internettet. Udvalget inkluderer alt fra uafhængige hoteller til store hotelkæder og lejligheder med køkkenfaciliteter. Hotels.com giver rejsende oplysninger om hotelpriser, faciliteter og ledige værelser på et og samme sted og specialiserer sig desuden i at arrangere indkvartering for rejsende i udsolgte perioder.

*************

Hvis du ønsker at benytte dig af reward rabatten på 10 %, er det vigtigt, at du betaler din bestilling som gæst på Hotels.com. Hvis du er logget ind på din Hotels.com konto, vil du i stedet få 6 % i reward rabat i tillæg til Rewards Nights.

Med Hotels.com må du aldrig bruge en rabatkode sammen med reward rabatten. Bruger du en rabatkode vil reward rabatten efterfølgende blive trukket tilbage. Hvis du laver flere bookinger er det vigtigt at du klikker igen igennem re:member reward mellem hver ordre.

Vi gør opmærksom på, at du ikke får reward rabat på moms eller håndteringsomkostninger.

6% i reward-rabat ved booking hvor du tjener Hotels.com Rewards Nights (start 2017-12-15)

*************

Ved gennemførte køb som spores via denne side får du

  • 6% i reward-rabat ved booking hvor du tjener Hotels.com Rewards Nights
  • 12% i reward-rabat ved booking af hotelophold (kampagne reward rabat 25.10. til 1.11.)

Rabatkoder

Du skal være logget ind og bruge dit re:member MasterCard for at opnå rabat, når du handler via re:member reward. Log ind her

Læs mere om re:member MasterCard her