store logotyp

1. Hotels.com

Leder du efter det perfekte hotelværelse til din næste rejse? Så er Hotels.com det helt rigtige sted at lede!

Med mere end hundredtusindvis overnatningssteder på verdensplan har Hotels.com et af de største udbud af overnatningssteder på internettet. Udvalget inkluderer alt fra uafhængige hoteller til store hotelkæder og lejligheder med køkkenfaciliteter. Hotels.com giver rejsende oplysninger om hotelpriser, faciliteter og ledige værelser på et og samme sted og specialiserer sig desuden i at arrangere indkvartering for rejsende i udsolgte perioder.

*************

Hvis du ønsker at benytte dig af reward rabatten på 10 %, er det vigtigt, at du betaler din bestilling som gæst på Hotels.com. Hvis du er logget ind på din Hotels.com konto, vil du i stedet få 5 % i reward rabat i tillæg til Rewards Nights.

Med Hotels.com må du aldrig bruge en rabatkode sammen med reward rabatten. Bruger du en rabatkode vil reward rabatten efterfølgende blive trukket tilbage. Hvis du laver flere bookinger er det vigtigt at du klikker igen igennem re:member reward mellem hver ordre.

Vi gør opmærksom på, at du ikke får reward rabat på moms eller håndteringsomkostninger.

*************

Ved gennemførte køb som spores via denne side får du

  • 5% i reward rabat ved booking hvor du tjener Hotels.com Rewards Nights
  • 10% i reward rabat ved booking af hotelophold som gæst.

Rabatkoder

Du skal være logget ind og bruge dit re:member MasterCard for at opnå rabat, når du handler via re:member reward. Log ind her

Læs mere om re:member MasterCard her