Det skal du vide om kviklån og forbrugslån

Det kan være fristende at ansøge om et kviklån eller et sms-lån, da du ofte kan få pengene samme dag. Men den type lån kommer med en pris, og det kan gøre et rigtigt forbrugslån til et mere attraktivt, trygt og fordelagtigt valg. Hos re:member tilbyder vi dig forbrugslån, og det er der mange gode grunde til.

Hvordan fungerer et forbrugslån?

Et re:member forbrugslån er et lån uden sikkerhed, som du kan bruge på hvad du vil. For at kunne ansøge om et re:member forbrugslån, findes der nogle krav som du må opfylde. Du skal være mindst 18 år gammel, ikke have nogle løbende inkassosager og have en fast indtægt. Som en del af din ansøgning foretager vi en individuel kreditvurdering af dig, som hjælper os med at kunne vurdere hvorvidt vi kan tilbyde dig et lån.

Hvad er forskellen på forbrugslån og kviklån?

Udbyderne af kviklån og sms-lån foretager ikke samme grundige vurdering af dine indtægter og udgifter som re:member, hvor vi skal bruge både din lønseddel, årsopgørelse og øvrige informationer. Det betyder, at udbyderne løber en større risiko hos deres kunder, og det afspejler sig typisk i højere renter på lånene. Det er udbydernes pris for at tage en risiko.

Hvorfor går et kviklån hurtigere?

Når der ikke er den samme, grundige kreditvurdering, kan du naturligvis få svaret og pengene lidt hurtigere end med et forbrugslån. Det hører dog med til billedet, at vi hos re:member har udviklet et system til hurtig vurdering af din ansøgning. Til en fornuftig rente og med kun 300 kroner i oprettelse.

Husk at sammenligne udbyderne af kviklån

Du skal være ekstra opmærksom på den nominelle rente, den effektive rente og dine totale, årlige omkostninger på lånet, når det drejer sig om kviklån og sms-lån. Det hurtige svar fra udbyderne kommer som nævnt med en pris, så du skal regne dit tilbud godt igennem og se udbyderne efter i sømmene. Du skal også se på betingelserne i forhold til at ’kunne’ eller ’have mulighed for at’ betale lånet ud før tid.

Kan jeg få kviklån, hvis jeg står i RKI?

Nogle udbydere af kviklån og sms-lån tilbyder også lån, selv om ansøgeren er opført i RKI. Det gør vi ikke med forbrugslån hos re:member, da risikoen er for stor, og vi ikke kan være sikre på betalingsevnen hos ansøgeren. Men med hensyn til sagsbehandling og udbetaling har vi optimeret processen, så der ikke er så stor forskel i forhold til kviklån. Du får svaret inden for kort tid og kan have pengene på din konto efter få dage, hvis din ansøgning bliver godkendt.

Forbrugslån giver dig frihed til det, du vil

Du er i førersædet, når det gælder dit forbrugslån. Du kan selv bestemme afdragsperioden (op til 15 år), og hvor meget du vil låne (op til 250.000 kroner). Derudover har du friheden til at afdrage ekstra, og du kan indfri lånet, når du vil – uden ekstra omkostninger.

Du får hurtigt svar med MitID. Med MitID får vi automatisk nyttige informationer, der gør det lettere for os at behandle låneansøgningen. Og vi videregiver naturligvis ikke dine oplysninger.

Sådan ansøger du om et forbrugslån

Det er nemt at ansøge om et forbrugslån hos re:member. Du udfylder en ansøgning, skriver under med dit MitID og sender ansøgningen af sted. Vi svarer hurtigt på, om ansøgningen er godkendt eller afvist, eller om vi skal bruge yderligere oplysninger.

Har du stadig spørgsmål?

Brug vores låneberegner. Med låneberegneren kan du få overblik over de månedlige afdrag og lånets totale omkostninger, inden du sender en ansøgning af sted. 

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.