Lån 10.000 kr. hos re:member

Vidste du, at re:member kan tilbyde dig lån på 10.000 kroner uden sikkerhed og med en løbetid på helt op til 5 år? Det er værd at huske på, hvis du pludselig står med et behov for et ekstra tilskud til privatøkonomien. Hvad enten pengene skal bruges til en bilreparation, måske en stor tandlægeregning eller lige præcis den rejse, du har drømt om længe, er det nemt at ansøge om lånet. Det tager kun få minutter.

Hvorfor låne 10.000 kr. hos re:member?

Det er ikke til at vide, hvad fremtiden bringer, og hvordan økonomien kommer til at se ud. Har du store planer, eller dukker der uventede regninger op, er det rart ikke at belaste ’den daglige drift’ med en stor udgift på én gang. Et privatlån hos re:member kan du endda bruge til lige, hvad du vil, og renten fastsættes ud fra lånebeløb, tilbagebetalingstid og kreditvurdering. Din låneansøgning er helt uforpligtende for dig, og vi behandler den med det samme.

Hvad koster det om måneden?

Som nævnt afhænger prisen på lånet af lånebeløb, tilbagebetalingstid og kreditvurdering. I vores låneberegner her på siden kan du selv beregne, hvad du skal betale ud fra ønsket beløb og løbetid. Du ansøger online og skal ikke stille sikkerhed for lånet.

Sådan ansøger du om 10.000 kr. uden sikkerhed

Ved at bruge låneberegneren kan du på et øjeblik få et indtryk af, hvor meget det vil koste dig at få et lån på 10.000 kroner hos re:member.

 1. Vælg ønsket lånebeløb og løbetid. Så ser du automatisk de månedlige omkostninger.
 2. Skyd punkterne frem og tilbage for at finde et niveau, der passer godt til din økonomi.
 3. Gå direkte til vores online låneansøgning, hvis du vil gå videre med dine planer.

Ansøg om 10.000 kr.

Priser og vilkår

Låneberegner

Lånebeløb

Angiv det beløb, som du ønsker at låne.

Løbetid

Angiv det antal år, som du ønsker at betale lånet tilbage på. Vær opmærksom på, at den månedlige ydelse bliver lavere, hvis du vælger en længere løbetid.

Anslået månedlige omkostninger

Den nøjagtige rente og månedlige omkomstning afgøres ved en individuel kreditvurdering, som foretages i forbindelse med din ansøgning.
 • per måned ved 7,30 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 9,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 12,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 15,95 % rente. Totalpris: kr
 • per måned ved 19,95 % rente. Totalpris: kr

Prisoversigt forbrugslån

 • Lånestørrelse: fra 10.000 – 350.000 kr.
 • Pålydende rente (variabel): 7,30 % - 22,45 %
 • Løbetid: 1 – 15 år
 • Oprettelsesgebyr: 300 kr.
 • Faktureringsmuligheder: Betalingsservice obligatorisk
 • Fakturagebyr på Betalingsservice: 0 kr.

Se priser og vilkår

Krav til at låne 10.000 kr.

Hos re:member skal du ikke stille sikkerhed i dine private ejendele for at få et lån. Vi kan med andre ord ikke gøre udlæg i dine ting. For at komme i betragtning til et lån på fx 10.000 kr. hos re:member stiller vi dog tre meget grundlæggende krav: Du skal være over 18 år gammel, du skal have et fast arbejde, og så skal du være ’en god betaler’, det vil sige, at du ikke må stå registreret i tjenester som fx RKI. De tre kriterier er udgangspunktet for vores vurdering af din kreditværdighed og tilbagebetalingsevne.

Vil du låne mere end 10.000 kr.?

Hos re:member kan du naturligvis også optage større lån end de 10.000 kroner, vi her har brugt som eksempel og udgangspunkt. Du kan låne helt op til 350.000 kroner til meget store anskaffelser som fx en bil, avanceret elektronik eller måske nye hvidevarer til husholdningen. Det kan også være en fordel at få mange små lån ud af verden med et stort samlelån. Ved de større lån er online låneprocessen og de grundlæggende krav de samme som ved et mindre lån på 10.000 kroner. 

 

Ansøg om re:member forbrugslån her

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.